Τα νέα των μελών μας

Athenaeum InterContinental Athens: Κορυφαία διάκριση για το ATHENAEUM INTERCONTINENTAL ATHENS

   

To Athenaeum InterContinental Athens βραβεύθηκε με τη διάκριση “Greece’s Leading Business Hotel” για το 2009 στο διαγωνισμό World Travel Awards.

Ο διαγωνισμός World Travel Awards πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1993 ως μία προσπάθεια αναγνώρισης και επιβράβευσης των σημαντικότερων επιτευγμάτων σε όλους τους τομείς του Τουριστικού Κλάδου. Τα τελευταία χρόνια αφοσιωμένοι επαγγελματίες αναγνωρίζουν τον διαγωνισμό ως έναν από τους ισχυρότερους της τουριστικής βιομηχανίας. Η ψηφοφορία για την απονομή των βραβείων για το 2009 παρουσίασε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη 16χρόνη πορεία του θεσμού, καταμετρώντας 170,000 συμμετοχές σε περισσότερες από 200 χώρες. 
 
“Η απονομή της υψηλής αυτής διάκρισης καθώς και των προηγούμενων που είχε λάβει το ξενοδοχείο στον εν λόγω διαγωνισμό για τα έτη 2005, 2006 & 2007 αποτελούν για εμάς σημαντικές επιβραβεύσεις” ανέφερε σχετικά o κος Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γενικός Διεθυντής του  Athenaeum InterContinental Athens. “Η  κινητήρια δύναμη της επιτυχής πορείας του ξενοδοχείου μας είναι η σταθερή παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε την υπόσχεση που δίνουμε καθημερινά στους πελάτες μας”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο