Τα νέα των μελών μας

Astir Palace: Το εστιατόριο “Γαλάζια χύτρα» ξεκινάει την καλοκαιρινή της πορεία από τις 27 Μαΐου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και στο Astir Palace Resort

 

Το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο «Galazia hytra», σας  μεταφέρει από τις 27 Μαΐου και  για όλο το καλοκαίρι, σε ένα σκηνικό διακοπών στην υπέροχη βεράντα του ξενοδοχείου The Westin Athens, στο Astir Palace Resort.

Οι επισκέπτες του εστιατορίου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν την γαστρονομική εμπειρία της προτίμησής τους, έτσι ώστε να απολαύσουν και να «ζήσουν» την  επιτυχημένη κουζίνα του.

Ο Νίκος Καραθάνος υπογράφει μια υψηλή ελληνική κουζίνα με έμπνευση και τεχνική και σε συνεργασία με τον Χρύσανθο Καραμολέγκο και τον Δημήτρη Δημητριάδη, εκτός από το γκουρμέ εστιατόριο, παρουσιάζουν μια δεύτερη γευστική πρόταση με πιο απλής λογικής πιάτα, την «GalaziaTaverna».

 

Επιλέξτε το γκουρμέ μενού  – με τα δημοφιλή πιάτα όπως η Ελληνική σαλάτα με άλλο τρόπο και Τα Γεμιστά με τομάτες, ταρτάρ από γεμιστά, φέτα και bon-bon καραμέλας από πιπεριά, τον μουσακά με άλλη άποψη –  ή απολαύστε  απλές γεύσεις με δημιουργική ματιά,  που αναδεικνύουν την ουσία της ελληνικής κουζίνας.

Οι φίλοι του κρασιού θα εκτιμήσουν την προσεγμένη λίστα διακεκριμένων Ελληνικών κρασιών… συνοδευόμενα, φυσικά, με την καταπληκτική θέα και αύρα της Βουλιαγμένης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο