Τα νέα των μελών μας

Astir Palace: Συνεργασία του Astir Palace Resort με την εταιρία ενοικίασης βρεφικού & παιδικού εξοπλισμού

 

Το  ξενοδοχειακό συγκρότημα Astir Palace Resort με τα ξενοδοχεία Arion Resort & Spa και The Westin Athens ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την εταιρεία My Baby In Greece, την πρώτη και μοναδική εταιρεία ενοικίασης βρεφικού και παιδικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες τους προς οικογένειες με παιδιά και δίνοντας τη δυνατότητα στους γονείς για χαλάρωση υψηλών προδιαγραφών.

Οι επισκέπτες του Astir Palace Resort μπορούν να παραγγείλουν τον βρεφικό και παιδικό εξοπλισμό που θα χρειαστούν για τις οικογενειακές τους διακοπές όπως καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, ενδοεπικοινωνίες, ποδήλατα, θερμαντήρες καθώς και μια σειρά απο απαραίτητα προϊόντα για βρεφική και παιδική περιποίηση και να τους παραδοθούν κατά την άφιξή τους στο δωμάτιο που θα διαμείνουν.

Έτσι οι επισκέπτες με μικρά παιδιά του Astir Palace Resort μπορούν να ταξιδέψουν άνετα, αποφεύγοντας την κουραστική διαδικασία να μεταφέρουν οι ίδιοι τα απαραίτητα για τις οικογενειακές τους διακοπές καθώς και το ρίσκο φθορών και χρεώσεων υπέρβαρων αποσκευών.

H εταιρεία My Baby In Greece μέσω του  www.mybabyingreece.com  προσφέρει τη δυνατότητα σε οικογένειες με μωρά και μικρά παιδιά να ταξιδεψουν στην Ελλάδα άνετα και να απολαύσουν ξένοιαστες διακοπές, παρέχοντάς τους επώνυμο βρεφικό και παιδικό εξοπλισμό προς ενοικίαση, σύμφωνα με όλες τις ευρωπαικές προδιαγραφές ασφάλειας και υψηλά πρότυπα υγιεινής.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο