Τα νέα των μελών μας

Astir Palace: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ”1ο Astir Club Tennis Open, 2014”

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το “1ο ASTIR CLUB TΕNNIS OPEN, 2014” στις εγκαταστάσεις του Astir Palace και σε 3 γήπεδα συνθετικού χλοοτάπητα με επίσημο υποστηρικτή τις εταιρίες ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ και VIVIFY.

To “1ο AstirTennis Open αποτελεί μέρος του αθλητικού καλεντάρι του Astir Palace με την επωνυμία “Astir Sports Calendar, που περιλαμβάνει πολλές αθλητικές δραστηριότητες, οι οποίες εξελίσσονται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Ήδη έχουν πραγματοποηθεί το Astir Sports Club football tournament και το Astir Sports Club Beachvolley με τη συμμετοχή των ομάδων του Astir Palace, των τοπικών φορέων όπως της Αστυνομίας και της Ασφάλειας Βουλιαγμένης, του Λιμενικού, της  Astir Beach KAI των  ξενοδοχείων της  Μεγάλης Βρεταννίας και  Margi.

Οι παραπάνω αθλητικές δραστηριότητες διοργανώνονται με κύριο γνώμονα τη σύσφιξη των σχέσεων, την άθληση και τη χαρά του  “ευ αγωνίζεσθαι».

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συμμετοχή στις παραπάνω δραστηριότητες θα αποδοθεί στα φιλανθρωπικά ίδρυματα «Παιδικό Χωριό SOS Βάρης» και «Χαμόγελο του Παιδιού» με σκοπό την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου τους. To Astir Palace προγραμματίζει για του επόμενους μήνες την διοργάνωση επιπλέον αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως: τον Σεπτέμβριο το “3ο Ladiesrun και τουρνούα μπάσκετ  3x3,  και τον Οκτώβριο το “2ο Astir Tennis Open και τουρνουά Beach volley”.

Νικητές των αγώνων

Astir Sports Club footballtournament1η θέση Αστυνομία Βουλιαγμένης

Astir Sports Club Beachvolley1η θέση Αστυνομία Βουλιαγμένης

Αstir ClubTennisOpen

Μονό ανδρών: 1ος νικητής Αντώνης Λυμπέρης, 2ος Γιώργος Τριανταφύλλου

Μονό ανδρών second chance: 1ος νικητής Χρόνης Γριβέας, 2ος Σάββας Μπουλασίδης

Διπλό ανδρών: 1οι νικητές Κων/νος Παπασπύρου/Αντώνης Κέδρας, 2οι  Χρόνης Γριβέας/Πέτρος Χριστοδούλου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο