Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Working Women Successfully Navigating the Labyrinth: Stories of Empowerment

 

Η γυναικεία οργάνωση TOWER διοργάνωσε την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 και ώρα 16:00-20:00 στην βιβλιοθήκη Bissell του American College of Thessaloniki Συνέδριο με θέμα «Working Women Successfully Navigating the Labyrinth: Stories of Empowerment».

Οι περισσότερες εργαζόμενες γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με ιδιαίτερες συνθήκες στον επαγγελματικό τους χώρο, χρειάζεται να καταβάλλουν αυξημένες προσπάθειες και να δουλέψουν πιο σκληρά από τους άντρες συναδέλφους τους προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. Το φαινόμενο του «glass ceiling» προβληματίζει πολλές γυναίκες, οι οποίες προσπαθούν «μόνες τους» να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τις προκλήσεις που βρίσκουν στον δρόμο τους.  

Κεντρικός άξονας συζήτησης του Συνεδρίου ήταν οι στρατηγικές που μπορούν να βοηθήσουν τις εργαζόμενες γυναίκες στην προσπάθειά τους για επαγγελματική εξέλιξη. Οι ομιλήτριες, οι οποίες ήταν γυναίκες επιχειρηματίες ή στελέχη σε επιχειρήσεις καταξιωμένες στο χώρο τους, μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες, εξιστόρησαν τις δικές τους ιστορίες επιτυχίας και  παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις και συμβουλές για το χτίσιμο μιας επιτυχημένης καριέρας. Ο βασικός στόχος ήταν να εμπνεύσουν τις γυναίκες που παρεβρέθηκαν στο Συνέδριο και να τις βοηθήσουν να εκτιμήσουν τις δυνατότητές τους και την επαγγελματική τους δύναμη.  

Φορέας διοργάνωσης του Συνεδρίου ήταν η Οργάνωση Γυναικών Θεσσαλονίκης Επαγγελματικής Ενημέρωσης και Υποστήριξης TOWER, που από το 2001 λειτουργεί ως δίκτυο υποστήριξης για γυναίκες επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη.

Το Συνέδριο διεξήχθει στην αγγλική γλώσσα και ήταν ανοικτό σε γυναίκες και άνδρες παρέχοντας τη δυνατότητα εγγραφής μέλους στην οργάνωση TOWER μόνο στις γυναίκες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο, όπως επίσης και για την οργάνωση TOWER στην επίσημη ιστοσελίδα της www.tower4women.gr.

H ARTION συμμετείχε ως χορηγός δημοσιότητας για το συγκεκριμένο Συνέδριο.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο