Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Συνέδριο για την ελληνική κτηματαγορά και την ανάπτυξη των ακινήτων ως νέο οικονομικό προσανατολισμό στη χώρα μας διοργανώνει η ARTION Conferences & Events

                                       

Τη Θεσσαλονίκη επέλεξε το Ελληνικό Παράρτημα του Βασιλικού Ινστιτούτου Ορκωτών Πραγματογνωμόνων-Εκτιμητών (RICS-Royal Institution of Chartered Surveyors) για να διοργανώσει από κοινού με τη ΔΕΘ ΑΕ το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριό του. Το RICS Real Estate Conference, με τον διακριτικό τίτλο «Is it for Real? Estate», θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης», με τη συμμετοχή σημαντικών παραγόντων του κλάδου των ακινήτων και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και του χρηματοοικονομικού κλάδου. Μάλιστα, τις εργασίες του Συνεδρίου θα ανοίξει ο πρόεδρος του RICS Ευρώπης, Dr. Ing. Luciano Capaldo, ο οποίος θα μιλήσει για την ανάγκη επαγγελματικών προτύπων στο χώρο των ακινήτων.

Το Συνέδριο διοργανώνεται σε μια κρίσιμη περίοδο για την ελληνική οικονομία και την ελληνική κτηματαγορά, που καθιστά ιδιαίτερα επίκαιρη τη συμμετοχή της ανάπτυξης των ακινήτων στο νέο οικονομικό προσανατολισμό της χώρας.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να υπογραμμίσει την ανάγκη ύπαρξης κανόνων, κωδίκων δεοντολογίας και μεθοδολογιών αξιολόγησης μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου, που θα εξασφαλίζουν την επιστημονική τεκμηρίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια  των εργασιών του Συνεδρίου θα παρουσιασθούν οι σύγχρονες τάσεις στη διεθνή και την εγχώρια αγορά ακινήτων, θα αναπτυχθεί το ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί το ζήτημα της πιστοποίησης όλων των υπηρεσιών που παρέχονται στο χώρο των ακινήτων βάσει των διεθνών προτύπων του RICS.  

Μέσω της διοργάνωσης του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του RICS στη Θεσσαλονίκη θα επιδιωχθεί η καθιέρωση του ως ετήσιου οικονομικού φόρουμ, που θα φέρνει εγγύτερα τους επαγγελματίες του κλάδου, αναπτύσσοντας κάθε φορά μια σειρά θεμάτων και προβληματισμών που διέπουν την κτηματαγορά.

Η συμμετοχή της ΔΕΘ ΑΕ στη διοργάνωση του εν λόγω Συνεδρίου αντανακλά την ιδιαίτερη βαρύτητα που αποδίδει η εταιρεία στον τομέα των συνεδρίων και εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της για την ανάπτυξη της συνεδριακής κουλτούρας της Θεσσαλονίκης.

“Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στην κατεύθυνση ανάπτυξης της συνεδριακής ταυτότητας της πόλης, προσελκύοντας νέες συνεδριακές δράσεις υψηλών αξιώσεων και ενδιαφέροντος, ενόψει και της σημαντικής αναβάθμισης των συνεδριακών υποδομών της Θεσσαλονίκης, μέσω της δημιουργίας ενός σύγχρονου συνεδριακού κέντρου διεθνών προδιαγραφών” σημειώνει ο κ. Κωνσταντίνος Μαυράκης, MRICS, εκτελεστικό μέλος του δ.σ. της ΔΕΘ ΑΕ .

Το Συνέδριο απευθύνεται σε μέλη RICS, την πανεπιστημιακή κοινότητα, τράπεζες και εταιρείες του χώρου του Real Estate, εταιρείες συμβούλων, συμβολαιογράφους και δικηγόρους, επιχειρηματίες, υπουργεία-Περιφέρειες-δήμους, κτηματομεσίτες και εταιρείες επενδύσεων, REIT’S, οικονομικά και τεχνικά Επιμελητήρια, ασφαλιστικές εταιρείες.

Το Συνέδριο στηρίζει έμπρακτα το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ως Χρυσός Χορηγός.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο