Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Στην Αθήνα χτυπά η καρδιά της Παγκόσμιας Βιομηχανικής Συντήρησης

undefined

 

Με τη συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων επίσημων προσκεκλημένων, καθώς και 104 διακεκριμένων ομιλητών από 28 χώρες των πέντε ηπείρων, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου με 1 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα το 24ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Βιομηχανικής Συντήρησης «Euro Maintenance 2016 Conference». Το συντονισμό της διοργάνωσης έχει αναλάβει η ARTION Conferences & Events.

Μεταξύ των δυνατών ονομάτων που θα προσέλθουν στην Αθήνα για να αποτυπώσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της Βιομηχανικής Συντήρησης είναι ο Zensuke Matsuda, Senior Researcher στο Japan Institute of Plant Maintenance, ο Frieder Mathis, Senior Manager of Technical Services της Mercedes-Benzplant της Γερμανίας, ο Nils Martin Rugsveen, Leading Advisor in Maintenance Management, Stat oil ASA της Νορβηγίας, ο Goran Perinic, ειδικός σε Quality and Organizational Processes στο CERN της Ελβετίας, ο Claus Hincke, Director Technical Service & Operation στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και ο Tim Zaal, Consultant στην TZ Consultancy της Ολλανδίας.

Το Euromaintenance 2016 θα καλύψει οκτώ θεματικές ενότητες με σκοπό να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στο πως η παράδοση μεταμορφώνεται σε καινοτομία και υπεροχή:

  • Συντήρηση & διαχείρισηπόρων (Maintenance & Asset Management)
  • Διοίκηση & απόδοσησυντήρησης (Maintenance Administration & Execution)
  • Απομακρυσμένησυντήρηση (ICT on Maintenance/e-Maintenance)
  • Προγνωστικά & διαχείρισηΥγείας (Prognostics & Health Management-PHM)
  • Ανθρώπινοι πόροι, προσόντα, εκπαίδευση, πιστοποίηση
  • Υγεία, ασφάλεια & περιβάλλον
  • Βέλτιστες πρακτικές
  • Αναδυόμενες & μελλοντικές πρακτικές συντήρησης

Έχοντας διοργανωθεί σε περισσότερες από 15 χώρες σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία 40 χρόνια της διοργάνωσής του, το συνέδριο έχει αποκτήσει θεσμικό χαρακτήρα και ιδιαίτερο οικονομικό ενδιαφέρον, ενώ αναμένει περίπου 300 επαγγελματίες του κλάδου από όλη την Ευρώπη. Θεωρείται μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις και συναντήσεις για την τεχνική και επιστημονική κοινότητα της Βιομηχανικής Συντήρησης (maintenance and asset management), για την προώθηση βιώσιμων λύσεων και ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.euromaintenance2016.org ή να επικοινωνήσουν με την ARTION Conferences & Events στα τηλ 2310257815 (γραμμή συνεδρίου), 2310272275 και emailcontact@euromaintenance2016.org.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο