Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Στη Θεσσαλονίκη το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics & το 1st SΕ European Congress on SCM

Στρατηγικό άνοιγμα στα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη θα επιχειρήσει ο εγχώριος κλάδος της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics, οι επιχειρήσεις και οι φορείς που τον απαρτίζουν, μια και μαζί με το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics διοργανώνεται και το εναρκτήριο διεθνές 1st Southeast European Congress on Supply Chain Management, που αμφότερα θα λάβουν χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 11-12 Νοεμβρίου 2011.

“Το όραμα του κλάδου των Logistics για διεύρυνση και ανάπτυξη των σχέσεων με τις χώρες της ευρύτερης περιοχής καθίσταται πραγματικότητα και αυξάνεται έτσι η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, αναβαθμίζοντας το ρόλο της Ελλάδας στο πεδίο της διαχείρισης εφοδιαστικών αλυσίδων” επισημαίνει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) Βορείου Ελλάδος  (www.logistics.org.gr) και Καθηγητής του ΑΠΘ, κ. Ελευθέριος Ιακώβου.

Φορέας διοργάνωσης των δύο Συνεδρίων που θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο THE MET στη Θεσσαλονίκη είναι η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) Βορείου Ελλάδος που φιλοδοξεί να αναγάγει τις δύο εκδηλώσεις σε πλατφόρμα ανάδειξης και αντιμετώπισης των κρίσιμων προβλημάτων για τη διαχείριση των εφοδιαστικών δικτύων και των Logistics, ως μοχλών ανάπτυξης της χώρας και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Για την επιτυχή διοργάνωση των Συνεδρίων υπήρξε αγαστή συνεργασία με το Ελληνοτουρκικό και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο, ενώ η πραγματοποίηση τους υποστηρίζεται από Υπουργεία και την πλειονότητα των τοπικών φορέων της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, τα Συνέδρια τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε., της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε., του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσ/νίκης (ΕΒΕΘ), του Ελληνικού Ινστιτούτου Μεταφορών (ΙΜΕΤ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ).

Ενδεικτικές θεματικές ενότητες που θα αναδειχθούν κατά τη διάρκεια των Συνεδρίων και για τις οποίες έχουν προσκληθεί τόσο ακαδημαϊκοί, όσο και στελέχη επιχειρήσεων να συμμετάσχουν με παρουσίαση είναι οι ακόλουθες:
•    Λειτουργία Λιμενικών Τερματικών Σταθμών Εμπορευματοκιβωτίων
•    Θαλάσσια  Logistics και Θαλάσσιοι Διάδρομοι (Motorways of the Seas) στη Ν.Α. Ευρώπη
•    Logistics, Διεθνές Εμπόριο και Policy-Making στη Ν.Α. Ευρώπη
•    Καινοτομία, Τεχνολογία (ICT) και Logistics
•    Διαχείριση Πράσινων Εφοδιαστικών Αλυσίδων
•    Logistics και Δίκτυα Ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics και το 1st  Southeast European Congress on Supply Chain Management, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.gascm.org ή να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία των Συνεδρίων ARTION Conferences & Events: τηλ. 2310257814 (απευθείας γραμμή), 2310272275, fax: 2310272276, e-mail: gascm@artion.com.gr.   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο