Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Στη Θεσσαλονίκη η κορυφαία διοργάνωση: 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο GEOBIA 2014

 

  

 

Στους εξελιγμένους τομείς της Τηλεπισκόπησης και των Γεωγραφικών Συστημάτων θα εστιάσει η κορυφαία διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς 5th GEOBIA Conference (GEographic Object Based Image Analysis) που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 21-24 Μαΐου 2014 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν πάνω από 300 εισηγήσεις για τις εξελίξεις στο πεδίο της Τηλεπισκόπησης και των Γεωγραφικών Συστημάτων από αξιόλογους και υψηλού επιπέδου επιστήμονες της τηλεπισκόπησης και των περιβαλλοντικών επιστημών που θα προσέλθουν στη Θεσσαλονίκη από όλο τον κόσμο.

Το 5th GEOBIA Conference, που διεκδικήθηκε επιτυχώς από το Εργαστήριο Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεπισκόπησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς επιτυχημένων διοργανώσεων στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας (2006), στο Κάλγκαρι του Καναδά (2008), στη Γάνδη του Βελγίου (2010) και στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας (2012).

Το πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει διαλέξεις και ανακοινώσεις σχετικά με τη θεωρία, τη μεθοδολογία και τις εφαρμογές της αντικειμενοστραφούς ανάλυσης και θα παρακολουθήσουν επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί της βιομηχανίας, του δημόσιου τομέα και των κυβερνητικών φορέων από τους τομείς του περιβάλλοντος και της διαχείρισης των ορυκτών πόρων, της γεωργίας, της δασοκομίας και της αστικής ανάπτυξης.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Παιδείας & Θρησκευμάτων και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και συνδιοργανώνεται από το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος, το Εργαστήριο Τηλεπισκόπησης και Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών του ΑΠΘ, το Εργαστήριο Φωτογραμμετρίας και Τηλεπισκόπησης του ΑΠΘ και το Εργαστήριο Δασικής Αεροφωτογραφίας και Τηλεπισκόπισης του ΔΠΘ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο