Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Προώθηση ενός Νέου Βελτιωμένου και Εύγευστου Προϊόντος Μυδιών με Μεγάλη Διάρκεια Ζωής

undefined

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου SUCCESS “Strategic Use of Competitiveness towards Consolidating the Economic Sustainability of the European Seafood Sector” το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα την Προώθηση ενός Νέου Βελτιωμένου και Εύγευστου Εγχώριου Προϊόντος Μυδιών με Μεγάλη Διάρκεια Ζωής στη Συντήρηση, που απευθύνεται σε σεφ και επαγγελματίες του κλάδου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, ώρα 15.30 στο Galaxy Hotel, στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα έρευνας καινοτόμων τεχνικών συντήρησης αποφλοιωμένων μυδιών, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν το νέο προϊόν μέσα από ευφάνταστες συνταγές μαγειρικής τις οποίες θα προετοιμάσει αποκλειστικά για την εκδήλωση ο Yorgos Makris, Corporate Executive Chef, CHC HOTELS

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία των σεφ με το νέο βελτιωμένο προϊόν Μυδιού, και η εξοικείωσή τους με την παρασκευή εδεσμάτων με μύδια διαφορετικού τρόπου συντήρησης και εδεσμάτων παραδοσιακού / τοπικού χαρακτήρα. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο siteτης ARTION Conferences & Events και συγκεκριμένα ακολουθώντας το link http://tiny.cc/musselsevent. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΜΕ 

Το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης προσκαλεί δημοσιογράφους για να καλύψουν την εκδήλωση και να γευτούν το Νέο Βελτιωμένο και Εύγευστο Εγχώριο Προϊόν Μυδιού την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, ώρα 15.30 στο Galaxy Hotel, στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται εδώ (link) 

Η συμμετοχή σας κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική και θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. 

Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας στα στοιχεία επικοινωνίας:

κα Μαρία Καντζιάρη,τηλ. 6979229729, m.kantziari@artion.com.gr

 

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο