Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Οι νεότερες ιατρικές εξελίξεις στον τομέα της νευροχειρουργικής

 

Οι νεότερες ιατρικές εξελίξεις στον τομέα της νευροχειρουργικής στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς, απασχολήσαν τις εργασίες του 25ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νευροχειρουργικής, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου στην Αθήνα και διέρκεσε μέχρι και τις 25 Ιουνίου.

Το Συνέδριο είχε ελεύθερη θεματολογία, συμπεριλαμβάνοντας διαλέξεις Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων ομιλητών, καθώς επίσης προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις.

Η διοργάνωση του 25ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νευροχειρουργικής συνδυάστηκε με την 5η Επιστημονική Συνάντηση Νοσηλευτών Νευροχειρουργικής, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρίας (ΕΝΧΕ), κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε παρουσίαση επιστημονικών εργασιών και συζήτηση οργανωτικών νοσηλευτικών θεμάτων, που αφορούν στη νευροχειρουργική.

Οι θεματικές ενότητες της 5ης Επιστημονικής Συνάντησης Νοσηλευτών Νευροχειρουργικής εστίασαν στους ακόλουθους τομείς: α) Διαχείριση εξοπλισμού, εξειδικευμένων εργαλείων και εμφυτευμάτων Νευροχειρουργικής, β) Νοσηλευτική προσέγγιση σε νέες εφαρμογές, τεχνολογία και σύγχρονα δεδομένα στη Νευροχειρουργική, γ) Κλινική εμπειρία και νοσηλευτική φροντίδα σε νευροχειρουργικούς ασθενείς και δ) Αντιμετώπιση νευροχειρουργικού ασθενή σε Μ.Ε.Θ., Τ.Ε.Π. και Αναισθησιολογικό Τμήμα.

Οι ανωτέρω δύο διοργανώσεις φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Divani Caravel.

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 25ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νευροχειρουργικής ήταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Κουζέλης και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της 5ης Επιστημονικής Συνάντησης Νοσηλευτών Νευροχειρουργικής η κα. Γιάννα Νταβώνη.

Τη συνεδριακή οργάνωση ανέλαβε η εταιρία ARTION Conferences & Events.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο