Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Ντόπινγκ στον αθλητισμό-βία στους αγωνιστικούς

undefined

 

 

 

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύθηκε ο νέος κατάλογος απαγορευμένων ουσιών από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αντιντόπινγκ (WADA) και ο οποίος θα ισχύσει από 1-1-2018. Υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις, όπως στο θέμα του γονιδιακού ντόπινγκ. Το ντόπινγκ στον αθλητισμό θα αποτελέσει κεντρικό θέμα του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με διεθνή συμμετοχή «Ιατρική της Άθλησης στον 21ο Αιώνα», που θα διεξαχθεί από το Εργαστήριο Αθλητιατρικής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 1-3 Δεκεμβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Ένα άλλο κεντρικό θέμα που θα συζητηθεί στο συνέδριο με συμμετοχή νομικών, κοινωνιολόγων, ψυχολόγων και δημοσιογράφων είναι το μεγάλο θέμα της βίας στους αγωνιστικούς χώρους (αίτια-προληπτικά μέτρα περιορισμού).

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν με διαλέξεις και εισηγήσεις σε στρογγυλές τράπεζες διάσημοι ξένοι ομιλητές και διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες σε άλλα ακόμη ενδιαφέροντα θέματα που άπτονται της Αθλητιατρικής. Επίσης, θα διοργανωθούν εφαρμοσμένα φροντιστήρια και θα υπάρχουν ελεύθερες και αναρτημένες ανακοινώσεις. 

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή στο Συνέδριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ARTION Conferences & Events, στο τηλ: 2310 250927 και email: sportsmedicine@artion.com.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο