Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: IUFRO Greece 2017: Η Κοινή Συνεδρίαση της Διεθνούς Ένωσης Οργανισμών Δασικών Ερευνών στη Θεσσαλονίκη

undefined

 

Ως μήνας συνεδρίων ο Σεπτέμβρης θα υποδεχτεί από τις 11 έως τις 15 του μήνα τη Κοινή Συνεδρίαση της Διεθνούς Ένωσης Οργανισμών Δασικών Ερευνών των ομάδων εργασίας 7.03.05 & 7.03.10 με κεντρικό τίτλο «Δασικά έντομα και παθογόνα σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον: Οικολογία, Παρακολούθηση & Γενετική». Η Κοινή Συνεδρίαση (Joint Meeting of IUFRO) θα διεξαχθεί στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. 

Το Joint Meeting θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στον τομέα της Δασικής Εντομολογίας και Παθολογίας, από την οικολογία στην φυλογενετική και από την παρακολούθηση και τη διαχείριση στην πληθυσμιακή δυναμική των δασικών εντόμων και παθογόνων. Κύριος στόχος του είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια συναρπαστική συνάντηση που δεν θα προωθήσει μόνο τη γόνιμη συζήτηση και την ανταλλαγή επιστημονικών ιδεών, αλλά θα θέσει και τις βάσεις για την έρευνα στο μέλλον. 

Η Διεθνής Ένωση Οργανισμών Δασικών Ερευνών – IUFRO είναι το παγκόσμιο δίκτυο συνεργασίας για την επιστήμη των δασών. Στην IUFRO υπάγονται περισσότεροι από 15.000 επιστήμονες από περίπου 700 Μέλη-Οργανισμούς από 110 χώρες, ενώ η ίδια είναι μέλος της ICSU (International Council of Scientific Unions). Οι επιστήμονες συνεργάζονται στο πλαίσιο της IUFRO σε εθελοντική βάση. 

Το Joint Meeting τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα», του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Οικολογικής Εταιρείας και της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Joint Meeting IUFRO www.iufrogreece2017.com ή να επικοινωνήσουν με την ARTION Conferences & Events στα τηλ 2310257804 (γραμμή Joint Meeting), 2310272275 και e-mail iufro@artion.com.gr.

 

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.