Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Ημερίδα ΕΦΕΠΑΕ «Κρατικές Ενισχύσεις και Ανάπτυξη»

 

Κρατικές Ενισχύσεις και Ανάπτυξη είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει ο ΕΦΕΠΑΕ, ο Ενδιάμεσος Φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα & Επιχειρηματικότητα», την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10:00 πμ στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Ο ΕΦΕΠΑΕ, ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία πανελλαδικής κάλυψης, στο μετοχικό σχήμα της οποίας εκπροσωπείται η πλειοψηφία των συλλογικών επιχειρηματικών οργανώσεων της χώρας, έχει ως πάγιο στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων προς την εκάστοτε Αναθέτουσα Αρχή.

Σκοπός της ημερίδας είναι η κοινοποίηση δράσεων που διαχειρίσθηκε ο ΕΦΕΠΑΕ κατά την προγραμματική περίοδο 2007-2013, η ανάλυση των αποτελεσμάτων τους, καθώς και η παρουσίαση των βασικών προγραμματικών στοιχείων της περιόδου 2014 – 2020 (νέο ΕΣΠΑ).

Μεταξύ άλλων, η ημερίδα θα αναδείξει το ρόλο της καινοτομίας και της εξωστρέφειας στο επιχειρείν και θα προβάλει τη σχέση τους, τόσο με το ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι, όσο και με τα προγράμματα των κρατικών ενισχύσεων. Παράλληλα, εκπρόσωποι επιχειρήσεων – δικαιούχων προγραμμάτων ΕΣΠΑ θα εισηγηθούν καλές πρακτικές και ιστορίες επιτυχίας. Το απόγευμα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν workshops σχετικά με την αξιολόγηση χρηματοοικονομικών εργαλείων και τη συμβολή των αναπτυξιακών προγραμμάτων σε καιρό κρίσης.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν εκπρόσωποι κρατικών και κυβερνητικών φορέων, συλλογικών επιχειρηματικών φορέων, της Task Force Greece καθώς και επιστήμονες με εξειδίκευση σε κοινωνικοοικονομικά θέματα.

Η ημερίδα υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

({Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ)}, ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης, ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, ΠΕΠ Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου, ΠΕΠ Αττικής).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς στον ΕΦΕΠΑΕ στο 210 6985210, ή/και στο 2310 257816 (ARTION Conferences & Events).

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο