Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Η Πολυγλωσσία και η Δια Βίου Μάθηση ως Μοχλός Ανάπτυξης για την Επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη σε συνέδριο που διοργανώνει η ARTION


 

Εντείνονται οι προετοιμασίες των εργασιών για την ανάδειξη της πολυγλωσσίας και της δια βίου μάθησης ως μοχλού ανάπτυξης για την επιχειρηματικότητα στην Ευρώπη στο πλαίσιο του 1ου Συνεδρίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την Πολυγλωσσία και τη Δια Βίου Μάθηση που θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Απριλίου 2011 στο ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa στις Σέρρες.

Με στόχο την ευρύτερη διάδοση της σύνδεσης της Πολυγλωσσίας και της Δια Βίου Μάθησης με την Επιχειρηματικότητα, το Συνέδριο σκοπεύει να καινοτομήσει προωθώντας την ιδέα αυτή με συνέχεια και συνέπεια μέσα από τις ομιλίες και τις εργασίες κορυφαίων επιστημόνων για να επιστήσει την προσοχή Συλλόγων, Ομοσπονδιών, ιδιωτικών και δημόσιων φορέων.

Απώτερος σκοπός είναι ο καρπός του Συνεδρίου να συμβάλλει στην καταγραφή όλων των επιστημονικών απόψεων και στη βέλτιστη ξενόγλωσση εκπαίδευση των νέων. Ενδέχεται να παραστούν μέλη των διπλωματικών αποστολών του Ην. Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Το Συνέδριο διοργανώνει ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σερρών μαζί με τους Συλλόγους Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Καβάλας και Χαλκιδικής, έχοντας την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Σερρών, Καβάλας και Χαλκιδικής. Αρωγός στην προσπάθεια αυτή προτάσσεται επίσης ο Δήμος Σερρών.

Τη διοργάνωση του συνεδρίου συντονίζει η ARTION Conferences & Events.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο