Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Η Πολυγλωσσία και η Δια Βίου Μάθηση, μοχλός για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη

H πολυγλωσσία και η δια βίου μάθηση, καθώς και η καθοριστική επίδραση τους στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, θα βρεθούν στο επίκεντρο του 1ου Συνεδρίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την Πολυγλωσσία και τη Δια Βίου Μάθηση που θα πραγματοποιηθεί στις 28, 29 & 30 Απριλίου 2011 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Elpida Resort & Spa στην πόλη των Σερρών. Τη διοργάνωση του συνεδρίου συντονίζει η ARTION Conferences & Events.

Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου επικεντρώνουν στη γλωσσομάθεια και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ε.Ε., στην επιμόρφωση – εξέλιξη των εκπαιδευτικών με εφαρμογή δια βίου εκπαίδευσης ως εργαλείο ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας, στη δια βίου ανάπτυξη πολυγλωσσικών δεξιοτήτων ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις, στις δυνατότητες του e-learning κ.α.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τους Συλλόγους Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Σερρών, Καβάλας και Χαλκιδικής, με συνδιοργάνωση των Επιμελητηρίων των τριών πόλεων.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου με τη συμμετοχή των εκδοτικών οίκων Aheadbooks-Black Cat, Burlington Books, Binary Logic, Edexcel-London Exams Hellas, Express Publishing, Grivas Publications, Hellenic American Union, Hillside Press, MM Publications, Pearson Longman Hellas και Super Course Publishing.

Από το βήμα του Συνεδρίου θα απευθύνουν ομιλίες κορυφαίοι επιστήμονες, θίγοντας τα πιο επίκαιρα ζητήματα που άπτονται της σύνδεσης πολυγλωσσίας και επιχειρηματικότητας, ενώ απώτερος στόχος είναι ο “καρπός” των εργασιών του Συνεδρίου να συμβάλλει στην καταγραφή όλων των υφιστάμενων απόψεων και στη βέλτιστη ξενόγλωσση εκπαίδευση των νέων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο, το χώρο διεξαγωγής, το πρόγραμμα, εγγραφές και κρατήσεις διαμονής, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου στη διεύθυνση www.lifelonglearning-linguas.gr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.