Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Η διοργάνωση του 1ου Μετεκπαιδευτικού Σεμιναρίου Μητρικού Θηλασμού από την ARTION το Μάιο στην Κρήτη

Το ευαίσθητο ζήτημα του Μητρικού Θηλασμού πραγματεύεται το 1ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο που διοργανώνεται φέτος από το Σύλλογο Μαιών – Μαιευτών Κρήτης (Σ.Ε.Μ.Χ.) στις 20 και 21 Μαΐου 2011 στο ξενοδοχείο «Candia Maris» στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το 1ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού αποσκοπεί στην προώθηση της συνεχούς εκπαίδευσης πάνω στο Μητρικό Θηλασμό και στην παραδοχή της χρήσης του ως της ιδανικής διατροφής του βρέφους, ώστε η διάδοση και η επιτυχής εφαρμογή του να γίνει συνείδηση και απαραίτητη τακτική για κάθε επαγγελματία υγείας.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους περί του μητρικού θηλασμού. Μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν θέματα όπως η υγεία και η διατροφή σε συνδυασμό με το μητρικό θηλασμό, η χρήση φαρμάκων κατά τη διάρκεια γαλουχίας, η τεχνική του μητρικού θηλασμού, προβλήματα, δυσκολίες και τρόποι αντιμετώπισης από τη μητέρα και τον επαγγελματία υγείας, η προετοιμασία των γονέων, η δημιουργία τράπεζας γάλακτος, η κατάσταση του μητρικού θηλασμού σε εθνικό και τοπικό επίπεδο κ.α.. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί κλινικό φροντιστήριο, ενώ κατά τη λήξη του Σεμιναρίου θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

Το Σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και απευθύνεται σε μαίες – μαιευτές, νεογνολόγους, παιδιάτρους, γυναικολόγους, γενικούς ιατρούς, νοσηλευτές, καθώς και σε φοιτητές ιατρικών σχολών και σπουδαστές παραϊατρικών σχολών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο