Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Η ακαδημαϊκή κοινότητα συναντάει τη βιομηχανία το Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη

undefined

 

Η διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με τις επιχειρήσεις για την από κοινού δημιουργία γνώσης, καινοτομίας και ανάπτυξης θα είναι το αντικείμενο εργασίας του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης ICEIRD 2017 (International Conference for Entrepreneurship, Innovation and Regional Development) που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου με 1 Σεπτεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Ως Συνέδριο καινοτομίας, το οποίο συγκεντρώνει ακαδημαϊκούς, σημαντικούς φορείς χάραξης πολιτικής, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, αποσκοπεί στην προώθηση της εφαρμοσμένης έρευνας και την έμπρακτη διασύνδεση του πανεπιστημίου με τη βιομηχανία. Το Συνέδριο διαρθρώνεται γύρω από τρεις θεματικές ενότητες που είναι η έρευνα, η συμπαραγωγή και η εμπορευματοποίηση των σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων και πανεπιστημίων.

undefined

«Προτεραιότητα της εποχής είναι πλέον η διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με τις επιχειρήσεις ώστε η επιστημονική έρευνα να μπορεί να μετουσιωθεί σε υπαρκτό προϊόν που να καλύπτει πραγματικές ανάγκες της αγοράς», επισημαίνει ο Πρόεδρος του Συνεδρίου και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής σε θέματα έρευνας και καινοτομίας στο CITY College-International Faculty of the University of Sheffield Καθ. Παναγιώτης Κετικίδης.

undefined

Προσελκύοντας ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, knowledge transfer officers και επενδυτές από όλο τον κόσμο, το Συνέδριο ICEIRD που διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά καταλαμβάνει ηγετική θέση στην Ευρώπη μεταξύ των συνεδρίων που σχετίζονται με τηv Επιχειρηματικότητα, την Καινοτομία και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Makedonia Palace. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.iceird.eu ή να επικοινωνήσουν με την ARTION Conferences & Events στα τηλ 2310257813 (γραμμή συνεδρίου), 2310272275 και email contact@iceird.eu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο