Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: H PHILOXENIA επαναπροσδιορίζεται αναζητώντας νέους προορισμούς!

Επανακαθορισμός της ταυτότητας, νέοι προσδιορισμοί και αξιοποίηση της εμπειρίας 27 ετών σταθερής παρουσίας στο τουριστικό γίγνεσθαι της χώρας, είναι το τρίπτυχο, στο οποίο βασίζεται η PHILOXENIA 2012.

Η φετινή διοργάνωση από τις 22-25 Νοεμβρίου 2012, που έχει ως κεντρικό θεματικό πυρήνα τις νέες τουριστικές αγορές της Βαλκανικής και των κρατών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, φιλοδοξεί να αποτελέσει το πιο σημαντικό τουριστικό φόρουμ της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής.

Η υλοποίηση της φετινής PHILOXENIA πραγματοποιείται από τη HELEXPO, σε συνεργασία με την εταιρεία Artion Conferences & Events.

Τα νέα τουριστικά προϊόντα, που δημιουργούνται, με επίκεντρο την Ελλάδα θα προβληθούν μέσα από τη PHILOXENIA με προωθητικές ενέργειες και προγράμματα φιλοξενίας ξένων εκθετών.

Την ίδια στιγμή στην PHILOXENIA 2012 θα συμμετάσχουν αντιπροσωπευτικές τουριστικές επιχειρήσεις απ’ όλες τις περιοχές της χώρας, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διάφορες μορφές τουρισμού και θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εμπορικούς επισκέπτες από τη διεθνή αγορά.

Παράλληλα, προγραμματίζεται ειδικό αφιέρωμα στις νέες τεχνολογίες και το διαδικτυακό τουριστικό marketing, ενώ στο επίπεδο των παράλληλων εκδηλώσεων της PHILOXENIA ξεχωρίζει το Συνέδριο Πολιτιστικού και Θρησκευτικού Τουρισμού.

Τα ειδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά της φετινής PHILOXENIA  συνοψίζονται στα εξής:

•    Hosted Buyers Program: Διευρυμένη και στοχευμένη προσέλκυση εξειδικευμένων αγοραστών από αγορές-στόχους και κατόπιν υπόδειξης των ίδιων των εκθετών
•    Special Buyers: Πρόσκληση και φιλοξενία αγοραστών από τις νέες αγορές της Κίνας, της Ινδίας και της Ρωσίας
•    Ειδικά πακέτα συμμετοχής, που περιλαμβάνουν εκθεσιακό χώρο και κατασκευή stand με πρόβλεψη χώρου για B2B συναντήσεις
•    Κατανομή & σχεδιασμός περιπτέρων, βάσει των τουριστικών θεματικών ενοτήτων, που θα φιλοξενηθούν για την καλύτερη κατηγοριοποίηση και ανάδειξή τους στον εκθεσιακό χώρο  
•    Δωρεάν συμμετοχή των εκθετών στο Συνέδριο Πολιτιστικού και Θρησκευτικού Τουρισμού
•    Εκτενές διαφημιστικό πρόγραμμα για την προβολή της έκθεσης σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, social media, καθώς και σε κλαδικά μέσα
•    Πρόσκληση και φιλοξενία ειδικευμένων δημοσιογράφων σε θέματα τουρισμού, σε συνεργασία με κρατικούς & ιδιωτικούς φορείς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο