Τα νέα των μελών μας

ARTION Conferences & Events: H ARTION διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σπονδυλικής Στήλης τον Οκτώβρη στο Βόλο

 

Θεσμό για τις σύγχρονες ιατρικές εξελίξεις, οι οποίες αφορούν στη σπονδυλική στήλη, αποτελεί το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σπονδυλικής Στήλης, το οποίο πραγματοποιείται από τις 27-30 Οκτωβρίου 2010 στο Valis Resort στην Αγριά Βόλου.

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Οι Παθήσεις των Συμβολών της Σπονδυλικής Στήλης» θα εστιάσει σε όλα τα νέα δεδομένα με έμφαση στη χειρουργική της σπονδυλικής στήλης.

Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Σπονδυλικής Στήλης (ΕΕΣΣ) κ. Δήμος Μπουράμας «το κύριο αντικείμενο του Συνεδρίου μας θα είναι η παθολογία των συμβολών (Ινιοαυχενική – Αυχενοθωρακική – Θωρακοοφυϊκή και Οσφυοϊερά). Άλλωστε αυτές οι ανατομικές περιοχές παραμένουν πάντοτε ο στόχος της τραυματικής βλάβης, αλλά και της εκφυλιστικής νόσου και είναι περιοχές εξαιρετικής πρόκλησης».

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν και προσκεκλημένοι ξένοι επιστήμονες από σημαντικά νοσοκομειακά και ερευνητικά ινστιτούτα διεθνώς.

Τη διοργάνωση του Συνεδρίου έχει αναλάβει η εταιρία ARTION Conferences & Events, ενώ η ιστοσελίδα του είναι: www.spine2010.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο