Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Δέλτα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Διαβατά του Δήμου Δέλτα την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011, η κατασκευή του οποίου χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, σε οικόπεδο του Δήμου και θα λειτουργήσει υπό την εποπτεία του.

Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός, κατασκευάστηκε βάσει υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και ασφάλειας και είναι ενεργειακά αυτόνομος με τη χρήση φωτοβολταϊκών. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για την τοπική κοινωνία του Δήμου Δέλτα, καθώς ο βρεφονηπιακός σταθμός θα αποτελέσει μία στέγη φροντίδας και αγάπης για τα παιδιά, ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο όπου θα μπορούν να εμπιστευθούν τη φύλαξη των παιδιών τους οι γονείς.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Τάσος Γιαννίτσης, τόνισε:
«Το έργο αυτό επιβεβαιώνει την υπεύθυνη στάση του Ομίλου και την ουσιαστική στήριξή του στις όμορες κοινωνίες. Συνεχίζουμε τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μεριμνώντας για τον άνθρωπο και την κοινωνία γενικότερα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Γιάννης Κωστόπουλος, επεσήμανε:
«Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν σχέσεις αξιοπιστίας με τις τοπικές κοινωνίες και θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους και την εξέλιξή τους με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη προς όφελος της εθνικής οικονομίας γενικότερα.»

Ο Δήμαρχος του Δήμου Δέλτα, κ. Νικόλαος Γιουτίκας κατά το σύντομο χαιρετισμό, του ευχαρίστησε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ τονίζοντας τη σπουδαιότητα του έργου για την Τοπική Κοινωνία και πρόσθεσε: «Καλούμαστε με τη συμβολή του προσωπικού του Σταθμού να οδηγήσουμε τα παιδιά στα πρώτα βήματά τους στην κοινωνία, έξω από το στενό οικογενειακό περιβάλλον τους, να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν την προσωπικότητα και τις ικανότητές τους και να τα προετοιμάσουμε για το σχολικό περιβάλλον που θα ακολουθήσει».
  
Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, Δήμαρχοι και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Βουλευτές καθώς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, με τρόπο άμεσο και μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας, στηρίζει την ανάπτυξη δράσεων προσφοράς προς την τοπική κοινωνία και τον άνθρωπο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο