Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Διεθνής συμμετοχή με κορυφαίους ομιλητές στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics & το 1st Southeast European Congress on Supply Chain Management

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών και εκπροσώπων από σημαντικούς ακαδημαϊκούς, παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, εισέρχεται στην τελική ευθεία η διοργάνωση του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics, που πραγματοποιείται μαζί με το εναρκτήριο διεθνές 1st Southeast European Congress on Supply Chain Management στη Θεσσαλονίκη στις 11-12 Νοεμβρίου 2011.

Ρόλο-κλειδί για την επιτυχία των Συνεδρίων διαδραματίζουν οι διακεκριμένοι κεντρικοί ομιλητές τους, όπως είναι ο καθ. Dr. Eddy Van de Voorde (University of Antwerp, Belgium), που δραστηριοποιείται στους τομείς των Θαλάσσιων Μεταφορών, της Οικονομικής των Λιμένων και των Αερομεταφορών, η καθ. Dr. Lenny Koh (University of Sheffield Management School, UK), διευθύντρια του Centre for Energy, Environment and Sustainability του University of Sheffield, με σημαντική ερευνητική δραστηριότητα στους τομείς της βιώσιμης ανάπτυξης και της Διαχείριση Πράσινων Εφοδιαστικών Αλυσίδων.

Παράλληλα με τους διαπρέποντες κεντρικούς ομιλητές, την εμπειρία τους και την τεχνογνωσία τους στα Logistics θα καταθέσουν εκπρόσωποι: βιομηχανιών και εξειδικευμένων επιχειρήσεων, όπως: ΑΓΕΤ Ηρακλής/ εταιρία μέλος της LAFARGE, Fibran ΑΕ, Λουφάκης Χημικά ΑΒΕΕ, Business Logistics Services Ltd, ERG Storage Systems, FHL Kyriakidis SA, Logistics Way, Çukur & Yılmaz Law Office -Turkey, δημόσιων και παραγωγικών φορέων, όπως: Μόνιμη Επιτροπή Logistics του ΥΜΕ, Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε., European Chemical Transporters Association, Πανελλήνια Ένωση Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς κ.α., καθώς και ακαδημαϊκών φορέων, όπως: ΑΠΘ, ΕΜΠ, ΟΠΑ, ΠΑΜΑΚ, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, ΑΤΕΙΘ, Business School University of Greenwich, Hamburg University of Technology, LUM Jean Monnet University, SEERC κ.α.).

Φορέας διοργάνωσης των δύο Συνεδρίων που θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο THE MET στη Θεσσαλονίκη είναι η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) Βορείου Ελλάδος που φιλοδοξεί να αναγάγει τις δύο εκδηλώσεις σε πλατφόρμα ανάδειξης και αντιμετώπισης των κρίσιμων προβλημάτων για τη διαχείριση των εφοδιαστικών δικτύων και των Logistics, ως μοχλών ανάπτυξης της χώρας και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Tα Συνέδρια τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε., της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε., του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσ/νίκης (ΕΒΕΘ), του Ελληνικού Ινστιτούτου Μεταφορών (ΙΜΕΤ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ).

Οι θεματικές ενότητες των Συνεδρίων με παρουσίαση τόσο από τους ακαδημαϊκούς, όσο και από τα στελέχη επιχειρήσεων είναι: Logistics Λιμένων και Δημόσια Πολιτική, Logistics Επικινδύνων Υλικών και Ασφάλεια, Καινοτομία, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Logistics: Βέλτιστες Πρακτικές, Βιώσιμες Εφοδιαστικές Αλυσίδες, Ενέργεια και Logistics, και διάφορα άλλα ειδικά θέματα που αναδεικνύονται στη διαχείριση των σύγχρονων εφοδιαστικών αλυσίδων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο