Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Διεθνές Συνέδριο H Δημοσιογραφία σε Μετάβαση: Κρίση ή Ευκαιρία;

 

 

 

Διεθνές συνέδριο για τη δημοσιογραφία και τα στάδια μετεξέλιξης μέσα από τα οποία διέρχεται ο κλάδος διοργανώνει το Journalism Studies Section-JSS (Τμήμα Δημοσιογραφικών Σπουδών) της European Communication Research and Education Association-ECREA (Ευρωπαϊκή Ένωση Έρευνας για την Επικοινωνία και την Εκπαίδευση) σε συνεργασία με το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στις 28-29 Μαρτίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το συνέδριο με τίτλο JournalisminTransition: CrisisorOpportunityJSSECREA 2014 Conference θα φιλοξενήσει πάνω από 150 συμμετέχοντες από 30 χώρες, εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν πάνω από 120 εισηγήσεις για τις μετεξελίξεις στο πεδίο της δημοσιογραφίας και της ειδησεογραφίας, προσφέροντας έτσι μία πλατφόρμα θεωρητικής, κριτικής και εμπειρικής ανάλυσης των μετασχηματισμών αυτών, σε συνδυασμό με τις αιτίες τους, αλλά και τις συνέπειες τους για τη δημοσιογραφία και την επικοινωνία σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η ECREA αποτελεί κεντρικό θεσμικό όργανο ακαδημαϊκών και ερευνητών από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο σε θέματα επικοινωνίας. Στόχος της είναι η υποστήριξη και ανάπτυξη της έρευνας στα πεδία της επικοινωνίας και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και συγκροτεί μία πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και συνεργειών ακαδημαϊκών σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Η δομή της ECREA αποτελείται από 17 θεματικά τμήματα, όπως το τμήμα των Δημοσιογραφικών Σπουδών (Journalism Studies Section-JSS) που διοργανώνει το εν λόγω συνέδριο. Το Journalism Studies Section της ECREA διοργανώνει κάθε δύο χρόνια το θεματικό του συνέδριο, το οποίο φέτος φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη.

 Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του συνεδρίου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο