Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Διεθνές Συνέδριο Επιληψίας στη Λάρισα

 

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις εργασίες του το Διεθνές Συνέδριο “Treatment of Epilepsies II” (www.epilepsy2014.com), που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαΐου 2014, στο Αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι επιστήμονες από το χώρο της έρευνας και της χειρουργικής της επιληψίας από Ευρώπη και Αμερική, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν γνώμες και απόψεις και να καταδείξουν καινοτόμες μεθόδους στην αντιμετώπιση της επιληψίας και των συναφών επιληπτικών συνδρόμων. Μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν στρογγυλά τραπέζια και διαδραστικές συνεδρίες όπου αναπτύχθηκαν εκτενώς τα πρόσφατα ευρήματα για τη χειρουργική αντιμετώπιση των ασθενών με φαρμακοανθεκτική επιληψία.

Το συνέδριο υποστήριξαν: European Association of Neurosurgical Societies, American Society for Stereotactic and Functional Neurosurgery, European Society for Stereotactic and Functional Neurosurgery, Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας, Ελληνική Νευροχειρουργική Εταιρεία, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας «Ο Ιπποκράτης».

Το συνέδριο διοργάνωσε η Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Georgia Regents University σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του Διεθνούς Συμποσίου “Treatment of Epilepsies” που διεξήχθη στη Λάρισα το Μάιο του 2010.

Τη συνεδριακή οργάνωση ανέλαβε η εταιρεία ARTION Conferences & Events.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο