Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: businessONtravel – Επιχειρείτε «ελληνοτουρκικά» | 19 & 20 Απριλίου στην Κωνσταντινούπολη

Στην Κωνσταντινούπολη ταξιδεύουν στις 19 & 20 Απριλίου 2012 οι τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας, για να συναντήσουν επιλεγμένους επαγγελματίες του τουρισμού της Τουρκίας. Στην αποστολή συμμετέχουν, υπό την Αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών Επιχειρήσεων (HATTA), περισσότερες από 15 Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και Ξενώνες, Τουριστικά Γραφεία και Destination Management Companies, Επιχειρήσεις Εστίασης, Ανάπτυξης Ακινήτων και Διεθνών Κρουαζιερών.

Οι έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία, κατά το διήμερο του businessONtravel, να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στην Τουρκία, να αξιοποιήσουν τα οφέλη της κοντινής απόστασης των δύο χωρών και την πληθώρα δυνατοτήτων και επιχειρηματικών ευκαιριών που διανοίγονται με το σχεδιασμό προκαθορισμένων επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β meetings). Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στους φιλόξενους χώρους του Divan Istanbul City Hotel.

Η ελληνική επιχειρηματική αποστολή, που διοργανώνεται από την ARTION Conferences & Events, στοχεύει να βοηθήσει την τουριστική προσέλκυση προς τη χώρα μας και συγκεκριμένα στην αύξηση της ροής των τουριστών από την Τουρκία ή μέσω Τουρκίας προς την Ελλάδα. Δηλώνοντας συμμετοχή στο businessONtravel, οι ελληνικές επιχειρήσεις θα προγραμματίσουν προκαθορισμένες B2B επαγγελματικές συναντήσεις με επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου που τους αφορούν, θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους, θα δικτυωθούν και θα τονώσουν τη δυναμική της επιχείρησής τους, πετυχαίνοντας διμερείς σχέσεις συνεργασίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο