Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: B2B Meetings στην Κωνσταντινούπολη

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη και το Σισμανόγλειο Μέγαρο, σας προσκαλούν στη Δράση Τουριστικής Προβολής των νομών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η οποία θα λάβει χώρα στις 17 – 21 Ιουνίου 2011, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης.

Συγκεκριμένα, προγραμματίζεται ένα πενθήμερο δράσεων, μεταξύ των οποίων διοργανώνονται Β2Β meetings μεταξύ Ελληνικών και Τουρκικών επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού και τουριστικού τομέα. Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Σισμανόγλειου Μεγάρου, με κύριο σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών στον τουριστικό κυρίως κλάδο με τον πιο αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο