Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Αυλαία για την 49η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής

 

 

Την Κυριακή 24 Αυγούστου, έσβησαν για φέτος τα φώτα της 49ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής. Η έκθεση που διοργανώθηκε από το Δήμο Ρόδου, τη Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής και τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κρεμαστής «Παναγία η Ελεημονήτρια», λειτούργησε από τις 13 έως 24 Αυγούστου 2014 και υποδέχτηκε χιλιάδες επισκέπτες.

Ο στόχος επετεύχθη και η έκθεση αποτέλεσε σημείο προβολής του πολιτισμικού πλούτου της νήσου με πληθώρα εκθετών από όλη την Ελλάδα που παρουσίασαν τοπικά προϊόντα χειροτεχνίας και αγροτικής παραγωγής, αλλά και σειρά παράλληλων εκδηλώσεων που έδωσαν ήχο και χρώμα στις Αυγουστιάτικες βραδιές.

Συγκεκριμένα, η έκθεση φιλοξένησε περισσότερα από 100 εκθεσιακά περίπτερα με προϊόντα χειροτεχνίας, αγροτικής οικονομίας και βιοτεχνίας και υποδέχθηκε, κατά την 12ήμερη διάρκειά της, όπως κάθε χρόνο, πλήθος επισκεπτών από την Ρόδο και την Ελλάδα, αλλά και τουρίστες από τις πέντε ηπείρους!

Ευχαριστούμε με ιδιαίτερη θέρμη όλους τους εκθέτες για τη συμβολή με τη συμμετοχή τους στην κατά γενική ομολογία μεγάλη επιτυχία της έκθεσης, τις σχολές και τους συλλόγους που έντυσαν πολιτιστικά την έκθεση, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων για την παρουσίαση πολύχρωμων παραδοσιακών συνταγών εμπνευσμένες από τις πρώτες ύλες των εκθετών πρωτογενούς τομέα, το Σώμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την παροχή υγειονομικής κάλυψης, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου για την υποστήριξή τους, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου για την παρουσία τους και την Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. ΡΟΔΟΥ – Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου για την υλοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης.

«Η Πανελλήνια Έκθεση Κρεμαστής αποτελεί το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για το νησί της Ρόδου που συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη και την προβολή του νησιού ως ενός ιδιαίτερου προορισμού για τον επισκέπτη, για να γνωρίσει τόσο τις παραγωγικές δυνατότητες του τόπου, όσο και την παράδοση διά των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκειά της», τονίζει ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Έκθεσης, κ. Νικόλαος Κεφαλάκης.

Οι ημερομηνίες της επετειακής 50ης έκθεσης αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες οπότε και θα ξεκινήσουν πυρετωδώς οι προετοιμασίες της έκθεσης με στόχο την αύξηση των επισκεπτών αλλά και την προσέλκυση νέων εκθετών από τις γείτονες χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: handicrafts-expo.gr ή να επικοινωνούν με την ARTION Conferences & Events: τηλ. 2310250926, e-mail: handicrafts-expo@artion.com.gr

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο