Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: Ανατολική Μακεδονία και Θράκη: Τουρισμός- Προορισμοί- Πολιτισμός στο Σισμανόγλειο Μέγαρο

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργάνωσαν στο Σισμανόγλειο Μέγαρο τριήμερο αφιέρωμα στους τουριστικούς προορισμούς και στον πολιτισμό της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τα εγκαίνια έγιναν  την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, στις 19.00, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.

Με το σύνθημα «Είμαστε δίπλα σας», οι νομοί Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, καθώς και τα νησιά Θάσος και Σαμοθράκη μεταφέρθηκαν στην Κωνσταντινούπολη από τις 17 έως και τις 19 Ιουνίου 2011. Τόπος απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, προικισμένη με κρυστάλλινα νερά, παρθένα δάση, αρχαιολογικούς προορισμούς μοναδικού ενδιαφέροντος, με βυζαντινές πολιτείες, οθωμανικά μνημεία και παραδοσιακούς οικισμούς που μετέφεραν τον επισκέπτη σε αλλοτινές εποχές, η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη συνιστά μία εξέχουσα πύλη στην ευρωπαϊκή και βαλκανική ιστορία και τον πολιτισμό.

Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος, διανεμήθηκε πληροφοριακό υλικό από τοπικούς φορείς, από λαογραφικά και αρχαιολογικά μουσεία διαφόρων περιοχών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Καβάλας, καθώς και τα μουσεία μεταξιού του Σουφλίου, ενώ το κοινό μπόρεσε να απολαύσει και μουσικοχορευτικές παραστάσεις. Την Κυριακή, 19 Ιουνίου, το απόγευμα, κληρώθηκαν λαχνοί και οι τυχεροί  κέρδισαν δωρεάν διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Συναντήσεις B2B
Πέρα από το τριήμερο αφιέρωμα, στις 20 και 21 Ιουνίου 2011, από τις 10:00 έως τις 18:00, διοργανώθηκαν ειδικές συναντήσεις Business-to-Business στο Σισμανόγλειο Μέγαρο. Οι συναντήσεις B2B ήταν αποκλειστικά για επαγγελματίες.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο