Τα νέα των μελών μας

ARTION Conferences & Events: 6th Maintenance Forum στην Αθήνα

                                    

Πιο επίκαιρη από ποτέ η συντήρηση σε περιόδους ύφεσης, βρίσκει την ιδανική «στέγη» στο 6th Maintenance Forum, το μεγαλύτερο ανάλογο θεσμοθετημένο γεγονός στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14-16 Οκτωβρίου 2010 στο ξενοδοχείο Classic Athens Imperial, στην Αθήνα.

To 6th Maintenance Forum διοργανώνεται φέτος από την Hellenic Maintenance Society και την ATLANTIS Engineering, υπό την ενεργή υποστήριξη της EFNMS (European Federation of National Maintenance Societies).

Στόχος του 6 th Maintenance Forum αποτελεί η ανάδειξη και αναβάθμιση του ρόλου της συντήρησης. 

Ομιλίες θα απευθύνουν προσωπικότητες της συντήρησης από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι καλούνται να καταδείξουν τη στρατηγική, που πρέπει να εφαρμόσουν τα τμήματα συντήρησης σε περιόδους οικονομικής ύφεσης και να παρουσιάσουν σύγχρονες τεχνολογίες και μεθοδολογίες οργάνωσης.

Στο πλαίσιο των εργασιών του 6 th Maintenance Forum θα πραγματοποιηθεί και workshop πάνω στο Total Productive Maintenance (TPM), επιχειρώντας ένα σημαντικό βήμα για την ουσιαστική εισαγωγή του TPM στην ελληνική πραγματικότητα.

Οι θεματικές ενότητες του 6 th Maintenance Forum, είναι οι εξής:

1. Asset Management
2. Ασφάλεια και Υγιεινή στη Συντήρηση 
3. Βιομηχανική Συντήρηση
4. Τεχνολογία Συντήρησης
5. Facility Management
6. Condition Based Maintenance-CBM
7. Master Thesis Awards on Maintenance
8. Οικονομικά της Συντήρησης

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 6 th Maintenance Forum είναι ο κ. Γιώργος Ευφραιμίδης, ενώ τη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρία Artion Conferences & Events. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο