Τα νέα των μελών μας

ARTION Conferences & Events: 2η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής στα Ν. Μουδανιά

                                        

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Δήμο Ν. Μουδανιών, διοργανώνει και φέτος τη 2η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής 2010. 

Πρόκειται για ένα νέο, αλλά σημαντικό θεσμό, μέσω του οποίου δίνεται η ευκαιρία να προβληθούν τα τοπικά προϊόντα, καθώς και οι τουριστικές υπηρεσίες της περιοχής.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο την Πέμπτη 8 έως την Κυριακή 11 Ιουλίου στο Δημοτικό Parking στα Μουδανιά και θα λειτουργεί από τις 6.30μ.μ. έως τις 11μ.μ.

Στην Έκθεση του 2009 συμμετείχαν περισσότεροι από 11.000 επισκέπτες και πάνω από 95 εκθέτες, ενώ στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι να προσελκύσει ακόμη μεγαλύτερο κοινό δημιουργώντας καλύτερες προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης για την περιοχή.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ποικιλία της παραγωγής, των εμπορευμάτων, αλλά και των υπηρεσιών της Χαλκιδικής, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (Ο.Τ.Α., Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ) πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και εξωτερικό.

Η οργάνωση της Έκθεσης πραγματοποιείται με την υποστήριξη της EXPOSYSTEM A.E., θυγατρικής της HELEXPO
και των εταιριών ARTION Conferences & Events και PROLINE.

Η Γενική Έκθεση Χαλκιδικής αποτελεί ένα σπουδαίο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής κι έτσι η συμμετοχή των επισκεπτών θα συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη της αγοράς του Νομού. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο