Τα νέα των μελών μας

ARTION Conferences & Events: 28η Philoxenia – Ευκαιρία προβολής και δικτύωσης με τη διεθνή τουριστική αγορά

                                              

Με στραμμένο το βλέμμα σε καινούργιες, διεθνείς αγορές στον κλάδο του τουρισμού, η 28η PHILOXENIAγια πρώτη φορά στη μακρόχρονη ιστορία της εξελίσσεται και θέτει νέους στόχους. Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, που πραγματοποιείται από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της τουριστικές αγορές από τη Βαλκανική και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στη φετινή PHILOXENIA 2012 θα φιλοξενηθούν 100 και πλέον εμπορικοί επισκέπτες (hostedbuyers) από τη Διεθνή Τουριστική Αγορά. Ενδεικτικά, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες (touroperators) προέρχονται από τις εξής αγορές:

  • 10 και πλέον από την Κίνα
  • 10 από Ρωσία & Ουκρανία
  • Περισσότεροι από 10 από τις Βαλκανικές χώρες και την Τουρκία
  • Περισσότεροι από 20 από τις παραδοσιακές, μεγάλες αγορές της Γερμανίας και της Γαλλίας
  • 6 και πλέον από την Ινδία
  • Τουλάχιστον 5 από τη Μεγάλη Βρετανία
  • Μεγάλος αριθμός από τις χώρες των ΗΠΑ, της Βραζιλίας και της Ν. Αφρικής

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 28η PHILOXENIA θα εκπροσωπηθεί η TUI με τουριστικό της γραφείο από την Ευρώπη, ενώ μεγάλη επιτυχία αποτελεί το γεγονός της συμμετοχής συνδέσμου από τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και από άλλες χώρες. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ένωση UEFA.

Την ίδια στιγμή, θα εκπροσωπηθούν δια των αρμοδίων τους ταξιδιωτικοί προορισμοί από όλον τον κόσμο, ενώ παράλληλα το «παρών» θα δώσουν τουριστικές επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα εκπροσωπώντας διαφορετικούς τομείς του κλάδου και έχοντας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους διεθνείς εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης.

Στο πλαίσιο της νέας αυτής φιλόδοξης προσπάθειας, στη PHILOXENIAθα πραγματοποιηθούν ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η διοργάνωση Συνεδρίων Θρησκευτικού και Πολιτιστικού Τουρισμού, ενώ προγραμματίζεται ειδικό αφιέρωμα πάνω στις νέες τεχνολογίες και το διαδικτυακό τουριστικό μάρκετινγκ.

Η φετινή νέα PHILOXENIA, που διοργανώνεται από τη HELEXPO σε συνεργασία με την εταιρία ARTIONConferences & Events, πρόκειται να αποτελέσει το πιο σημαντικό τουριστικό φόρουμ της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής, ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες και δίνοντας παράλληλα ώθηση στον τουρισμό της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης γενικότερα.  

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο