Τα νέα των μελών μας

Artion Conferences & Events: 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics – 1st Southeast European Congress on Supply Chain Management

Η σημαντικότερη πανελλαδική και μία σημαντικότατη διεθνώς διοργάνωση του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics, το ετήσιο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics και το εναρκτήριο 1st Southeast European Congress on Supply Chain Management θα λάβουν χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 11-12 Νοεμβρίου 2011.

Τα Συνέδρια έχουν κοινό θέμα, ήτοι την «Διαχείριση Εφοδιαστικών Δικτύων για την Προώθηση της Ανάπτυξης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη» και στοχεύουν στο να στηρίξουν την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, τις ανάγκες των κοινωνικών και επιχειρηματικών εταίρων.

Φορέας διοργάνωσης είναι η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) Βορείου Ελλάδος (www.logistics.org.gr) και αμφότερες οι συνεδριακές εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα στο The Met Hotel, φιλοδοξούν να αποτελέσουν πλατφόρμα ανάδειξης και αντιμετώπισης των κρίσιμων προβλημάτων για τη διαχείριση των εφοδιαστικών δικτύων και των Logistics, ως μοχλών ανάπτυξης της χώρας και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι θεματικές ενότητες, που θα αναδειχθούν είναι οι ακόλουθες:
•    Λειτουργία Λιμενικών Τερματικών Σταθμών Εμπορευματοκιβωτίων
•    Θαλάσσια Logistics και Συνδυασμένες Μεταφορές
•    Υποδομές Logistics, Διεθνές Εμπόριο και Ανάπτυξη
•    Καινοτομία και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας
•    Green Logistics και Διαχείριση Πράσινων Εφοδιαστικών Αλυσίδων
•    Τεχνολογία και Logistics
•    Logistics and Public-Policy στη Ν.Α. Ευρώπη
•    Ενέργεια και Logistics
•    Βέλτιστες Πρακτικές και Σύγχρονες Προκλήσεις στη Διαχείριση Εφοδιαστικών Δικτύων.

Τα Συνέδρια τελούν από την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης (Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Παιδείας-Τουρισμού), της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας ΑΕ, του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Μεταφορών (ΙΜΕΤ). Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των συνεδρίων είναι ο Καθηγητής ΑΠΘ, κ. Ελευθέριος Ιακώβου, που είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics Βορείου Ελλάδος.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο