Τα νέα των μελών μας

Arion, A Luxury Collection Resort & Spa: Il Tramonto… μια νέα πρόταση, με φρεσκάδα και άρωμα στις γεύσεις

arion

«Il Tramonto» στα ιταλικά σημαίνει ηλιοβασίλεμα και σίγουρα δεν υπάρχει πιο κατάλληλο όνομα για το ιταλικό εστιατόριο του Αστέρα Βουλιαγμένης, αφού είναι γεγονός ότι το ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα από τη βεράντα του Il Tramonto, προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα.

Μετά από το περυσινό επιτυχημένο καλοκαίρι, το IL Tramonto, που λειτουργεί στη θέση που βρίσκοταν το φημισμένο Grill Room, στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, υπόσχεται να συναρπάσει τους επισκέπτες με το νέο ευφάνταστο μενού που δημιουργεί ο νέος σεφ Chef Αλέξανδρος Χούσος.

Επίσης,  κάθε Τετάρτη,  από τις 5/6 έως  24/7, διασκεδάστε με “Vino Vero” βραδιές.   Απολαύστε το υπέροχο μενού 4 πιάτων που έχει εμπνευστεί για τις βραδιές “Vino Vero” ο chef του εστιατορίου  και γνωρίστε μερικές από τις καλύτερες ετικέτες των ελληνικών και ιταλικών κρασιών. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο γνωστός Dj Κώστας Ζήκος θα δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα συνδυάζοντας τις γαστρονομικές και οινικές σας επιλογές με ήχους lounge, και ιταλικής μουσικής και θα ανεβάσει το ρυθμό όσο η γευστική ένταση του προσφερόμενου κρασιού δυναμώνει.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο