Τα νέα των μελών μας

Aria Hotels | Villa NUPADI: Ένας μοναδικός προορισμός στην Καρδαμύλη Πελοποννήσου

 

undefined

Η Aria Hotels παρουσιάζει το καινούριο της Project στη γραφική Μάνη, την Villa NUPADI. Πρόκειται για ένα νέο συγκρότημα αυτόνομων κατοικιών στο φαράγγι της Νούπαντης, 4 χλμ. από την Καρδαμύλη. 

Ιδανικός προορισμός για επισκέπτες που αποζητούν πλήρη ανεξαρτησία, πολυτέλεια και ιδιωτικότητα, η Villa NUPADI μπορεί να λειτουργήσει ως ενιαίο κατάλυμα με δυνατότητα φιλοξενίας έως 8 ατόμων, αλλά και ως δύο πλήρως αυτόνομα καταλύματα των 6 και 2 ατόμων αντίστοιχα.

undefined

Το design του καταλύματος είναι μοναδικό και σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, ενώ εσωτερικά η αίσθηση της διακριτικής πολυτέλειας είναι διάχυτη, καθώς τα High Tech στοιχεία και οι minimal, πολυτελείς λεπτομέρειες, συνδυάζουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις.

undefined

Η εξαιρετική τοποθεσία με τις επιβλητικές βεράντες, καθώς και την infinity pool, προσφέρει στους φιλοξενούμενους, την εκπληκτική πανοραμική θέα αλλά και τo μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Μεσσηνιακής Μάνης.

undefined

Επισκεφτείτε τα ariahotels.gr και δοκιμάστε την εμπειρία! 

Για ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση των καταλυμάτων, παρακαλώ επικοινωνήστε:

info@ariahotels.gr| (+30) 2102207686

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο