Τα νέα των μελών μας

Aria Hotels: Tourism Awards 2021: με 4 βραβεία σε σημαντικούς τομείς του τουρισμού

undefined

 

Τα Aria Hotels, κατέκτησαν κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards 2021 που επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους του τουριστικού κλάδου και φέτος διοργανώθηκαν για 8η συνεχή  χρονιά.

Το Platinum βραβείο κατέκτησαν τα Aria Hotels για τη συμβολή τους στον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Με Gold award βραβεύτηκε το Scalani Hills Residences στην κατηγορία οινική κουλτούρα. Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα τριών κατοικιών που βρίσκονται μέσα στον μαγευτικό αμπελώνα του κτήματος του Οινοποιείου Μπουτάρη. Παράλληλα, η Οικία Patrick & Joan Leigh Fermor, που βρίσκεται στην Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης τιμήθηκε με Silver award στην κατηγορία διασύνδεση του τουρισμού με άλλους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Το συγκεκριμένο ιστορικό οίκημα, δώρισαν εν ζωή στο Μουσείο Μπενάκη οι ιδιοκτήτες του με τον όρο να χρησιμοποιείται για τη φιλοξενία συγγραφέων, ερευνητών, ποιητών και καλλιτεχνών, οι οποίοι αναζητούν έναν ήσυχο και φιλόξενο χώρο για να εργαστούν.

Τα Aria Hotels, έχουν αναλάβει τη διαχείριση της οικίας για τρεις μήνες τον χρόνο, με σεβασμό σε αυτή τη μοναδική κληρονομιά. Τέλος με Silver award στην κατηγορία authentic stay τιμήθηκε το Elephant Beach House, το παραθαλλάσιο κατάλυμα δύο ατόμων που βρίσκεται στη Γούπα της Κιμώλου, καθώς είναι το πρώτο σύρμα που μετατράπηκε σε εξαιρετική κατοικία, φιλική προς το περιβάλλον.

Σχετικά με τα βραβεία, η κυρία Ντίνα Λαφαζάνη Marketing Manager των Aria Hotels, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για τα 4 αυτά βραβεία που αποτελούν την αναγνώριση της αυθεντικής Ελληνικής φιλοξενίας που προσφέρουν τα Aria Hotels”. 

Επισκεφτείτε  τα ariahotels.gr και δοκιμάστε την εμπειρία!

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο