Τα νέα των μελών μας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εγκαινιάζουν το πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό ξενοδοχείο La Divina, στην οδό Αδριανού στο Θησείο, το οποίο υποδέχεται τους επισκέπτες του την 1η Απριλίου 2024.

Το La Divina στεγάζεται σε ένα μοναδικής αισθητικής διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, αφιερωμένο στη θρυλική Μαρία Κάλλας, συνδυάζοντας τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με την πολυτελή απλότητα. Διατηρώντας τη μαγεία του παλιού Ωδείου Αθηνών, και με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, δημιουργεί έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την αισθητική του παρελθόντος, παρέχοντας ταυτόχρονα σύγχρονες ανέσεις. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, επιλέγοντας για τη διαμονή τους το La Divina, απολαμβάνουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που πρεσβεύουν τα Aria Hotels, σε ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής και ιστορικής σημασίας κτίριο που ανακαινίστηκε με απόλυτη προσοχή και επιμέλεια, χωρίς να επηρεαστεί ο χαρακτήρας  και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

Το La Divina διαθέτει 12 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κάθε επισκέπτη που θα ήθελε να συνδυάσει την άνετη και πολυτελή διαμονή, την άμεση πρόσβαση στα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας, καθώς και να ανακαλύψει την πολυδιαφημισμένη «ηλεκτρισμένη» νυχτερινή ατμόσφαιρα του ιστορικού κέντρου.

Τα Aria Hotels συνεχίζουν να ενισχύουν στρατηγικά το χαρτοφυλάκιό τους και να επεκτείνουν δυναμικά την παρουσία τους στην Αθήνα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας, εστιάζοντας στην ανάδειξη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής, και της ιστορίας της Ελλάδας. Το διευρυμένο τους χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ακίνητα σε διάφορους νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, προσφέροντας ανεπανάληπτες εμπειρίες φιλοξενίας που ανταποκρίνονται επιτυχώς στις ανάγκες του ταξιδιώτη. Σημειώνεται ότι το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels, περιλαμβάνει ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία για να ζήσετε την μοναδική εμπειρία του La Divina: T. (+30) 2102207686, ladivina@ariahotels.gr. 

Σχετικά με την Aria Hotels

Τα Aria Hotels, η θυγατρική εταιρία του Ομίλου Libra Group με ελληνική καταγωγή, διαθέτει πλήθος boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών σε ξεχωριστούς προορισμούς με μοναδική φυσική ομορφιά σε όλη την Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels, περιλαμβάνει ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά. Όλες οι τοποθεσίες έχουν επιλεγεί για την αρχιτεκτονική τους αξία και τη συμβολή τους στη διατήρηση της τοπικής κληρονομιάς. Η υψηλή ποιότητα στην εξυπηρέτηση αποτελεί τον πυρήνα της εμπειρίας που προσφέρουν τα Aria Hotels, προσελκύοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Πληροφορίες για τους δημοσιογράφους:

Action Global Communication
Σήλια Ακάσογλου
2107240160 (112)
silia.a@actionprgroup.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο