Τα νέα των μελών μας

Aria Hotels: Το Kipi Suites εστιάζει στον αειφόρο τουρισμό σε συνεργασία με την EV Loader

 

undefined

 

Η εγκατάσταση του ηλεκτρικού σταθμού φόρτισης, ενισχύει τον βιώσιμο σχεδιασμό του Kipi Suites

H αλυσίδα Boutique ξενοδοχείων Aria Hotels (www.ariahotels.gr), που πρεσβεύει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, εστιάζοντας στον αειφόρο τουρισμό, σε συνεργασία με την EV Loader, προέβη στην εγκατάσταση ενός  ηλεκτρικού σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητών αυτοκινήτων, στο ξενοδοχείο Kipi Suites, που βρίσκεται στα Ζαγοροχώρια.

undefined

Το ξενοδοχείο που είναι ήδη εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης νερού, καταναλώνει αποκλειστικά πράσινη ενέργεια, προσφέροντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για διάφορες ανέσεις όπως λευκά είδη και προϊόντα καθαρισμού. Παράλληλα, έχουν εγκατασταθεί φωτοβολταϊκά πάνελ για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

undefined

Το Kipi Suites έχει βασιστεί στον αειφόρο σχεδιασμό και έχει κατασκευαστεί με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως πέτρα και ξύλο. Η πρόσφατη εγκατάσταση του σταθμού φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, έγινε σε συνεργασία με την EV Loader. Ο σταθμός είναι διαθέσιμος για κρατήσεις στο evloader.com και μέσω της εφαρμογής της EV Loader.

Aria Hotels: Kipi Suites Electric Vehicle charging station – YouTube

undefined

Τα Aria Hotels είναι περήφανα για αυτή την πρωτοβουλία, που αποτελεί μέρος της αποστολής της να προσφέρει πιο βιώσιμα τουριστικά προϊόντα στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε ariahotels.gr

undefined

Για ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση των καταλυμάτων, παρακαλώ επικοινωνήστε:

info@ariahotels.gr| T. 2102207686

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.