Τα νέα των μελών μας

Aria Hotels: Tα Aria Hotels επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους στην Κρήτη με τη νέα τους πρόταση στην Παλιά Πόλη των Χανίων

undefined

 

Τα Aria Hotels (ariahotels.gr) προτείνουν πλέον έξι επιλογές διαμονής στην Κρήτη με την προσθήκητης Astraia Residence στην Παλιά Πόλη των Χανίων, που βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από τον περασμένο Αύγουστο. 

Πρόκειται για μια πλήρως ανακαινισμένη διώροφη κατοικία (114 τ.μ.) με μοναδική θέα στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, μέγιστης δυναμικότητας έως έξι ατόμων, που προσφέρει απόλυτη αυτονομία στους επισκέπτες της. Κορυφαία στοιχεία της Astraia Residence αποτελούν η αρχιτεκτονική της ιδιαιτερότητα και η τοποθεσία της. Aξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται στη συνοικία «Καστέλι», με ιστορία άνω των 5.000 ετών, σε σημείο όπου κτίστηκε η Μονή της Παναγίας των Θαυμάτων το 1615 για τις Δομινικανές μοναχές. 

undefinedundefined

Σχετικά με τα Aria Hotels

Τα Aria Hotels (ariahotels.gr) διαθέτουν σήμερα ξενοδοχεία και αυτόνομες κατοικίες σε δέκα προσεκτικά επιλεγμένους προορισμούς στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, στην Κρήτη (Παλιό Λιμάνι, ΧανιάΑποκόρωνας, Χανιά–  ΗράκλειοΛασίθι), στις Κυκλάδες (ΚίμωλοΜήλοΣέριφοΣαντορίνη) και στην Ήπειρο (Μέτσοβοκαι Ζαγόρι).

Ειδικότερα, στην Κρήτη διαθέτουν πλέον έξι καταλύματα:

  1.     Alcanea Boutique Hotel, Παλιό Λιμάνι, Χανιά
  2.     Astraia ResidenceΠαλιά Πόλη, Χανιά
  3.     Villa Athermigo, Αποκόρωνας, Χανιά
  4.     Critamo Cottage, Αποκόρωνας, Χανιά
  5.     Scalani Hills Boutari Winery & Residences, Ηράκλειο
  6.     Cressa Ghitonia Village, Λασίθι  
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο