Τα νέα των μελών μας

Aria Hotels: Τα Aria Hotels ενισχύουν την παρουσία τους στις Κυκλάδες

 

 

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύουν το χαρτοφυλάκιό τους με τo boutique ξενοδοχείο Villa Selena στο νησί της Σύρου. Οι επισκέπτες της πρωτεύουσας των Κυκλάδων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική θέα προς στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, διαμένοντας στο μοναδικό Villa Selena, ένα προσεκτικά ανακαινισμένο διατηρητέο αρχοντικό κτίριο, σε μία από τις πλέον γνωστές και προβεβλημένες περιοχές του νησιού, τα Βαπόρια.   

Η εσωτερική διακόσμηση του Villa Selena είναι ιδιαίτερα επιλεγμένη και έχει διαμορφωθεί με σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου -ενός νεοκλασικού έργου τέχνης της Σύρου του 19ου αιώνα. Τα αναπαλαιωμένα έπιπλα, τα μαρμάρινα μπάνια, οι κρυστάλλινοι πολυέλαιοι, οι τοιχογραφίες και οι μεταξοτυπίες, αποκλειστικά επιλεγμένες για το Villa Selena, συνδυάζουν την πολυτέλεια με την απλότητα, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία διαμονής για κάθε επισκέπτη.

 

Με πολυτέλεια και μοναδική θέα, τα Aria Hotels υποδέχονται τους επισκέπτες της Σύρου στη Villa Selena

Το Villa Selena αποτελείται από πέντε ευρύχωρα δωμάτια και μία σουίτα με απόλυτη θέα προς το Αιγαίο και την παραλία Βαπόρια. Η σουίτα διαθέτει τζακούζι με θέα στην πόλη της Σύρου, καθώς και αποκλειστική πρόσβαση στην εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου, στην οποία οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο και γευστικό πρωινό, ενώ το Rooftop ενδείκνυται για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, τα Aria Hotels ενισχύουν σταθερά το χαρτοφυλάκιό τους με στρατηγικά επιλεγμένα καταλύματα, ώστε να προσελκύουν σύγχρονους ταξιδιώτες και να απαντούν αποτελεσματικά στις ανάγκες τους. Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο, το οποίο περιλαμβάνει 70 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, επικεντρώνεται στην παροχή υψηλού επιπέδου εμπειριών φιλοξενίας, αναδεικνύοντας παράλληλα τον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.ariahotels.gr/hotels/villa-selena/.


Σχετικά με τα Aria Hotels 

Τα Aria Hotels (www.ariahotels.gr) είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς και ιδιαίτερους προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα, στην Εύβοια, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο, το Ναύπλιο, στις Σποράδες, στα Δωδεκάνησα και τα Νησιά του Ιονίου. 

Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας. Τα Aria Hotels είναι θυγατρική εταιρεία του οικογενειακού Ομίλου Libra. 

 

Για ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση των καταλυμάτων, παρακαλώ επικοινωνήστε:

info@ariahotels.gr | T. 210 2207686

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο