Τα νέα των μελών μας

Aria Hotels: Τα Aria Hotels εμπλουτίζουν το χαρτοφυλάκιό τους με το πρώτο συγκρότημα διαμερισμάτων στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας

 

 

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, διευρύνουν την παρουσία τους στην ελληνική πρωτεύουσα εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό τους το πρώτο συγκρότημα διαμερισμάτων, το Keramos Athens.

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, και σε κοντινή απόσταση από το μετρό, το Keramos Athens προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα διαμονής σε ένα από τα τέσσερα αυτόνομα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματά του, μέσα σε ένα συγκρότημα που θυμίζει παραδοσιακή αθηναϊκή κατοικία. Παρότι βρίσκεται στη γεμάτη ζωή περιοχή του Κεραμεικού, το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά, προσφέροντας άμεση πρόσβαση τόσο σε δημοφιλή αξιοθέατα, όπως -χαρακτηριστικά- ο αρχαιολογικός χώρος του Κεραμεικού, όσο και σε πολυσύχναστους χώρους διασκέδασης του κέντρου.

Αποτελούμενο από 4 αυτόνομα διαμερίσματα, το Keramos Athens υποδέχεται τους επισκέπτες του σε μια ήσυχη γειτονιά του Κεραμεικού, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε αξιοθέατα, εστιατόρια και χώρους διασκέδασης.

Tο Keramos Athens προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να «ταξιδέψουν» νοερά στην παλιά Αθήνα. Αποτελώντας κάποτε μια αθηναϊκή κατοικία του 1930, είναι σήμερα ένα σύγχρονο συγκρότημα που έχει διατηρήσει τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής εκείνης της εποχής, με έντονες αναφορές στο κίνημα του Bauhaus, ενώ στοιχεία γνήσιας vintage επίπλωσης συμπληρώνουν μοναδικά την αισθητική του.

Την ίδια στιγμή, τα τέσσερα αυτόνομα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα του Keramos Athens διαθέτουν όλες τις υψηλού επιπέδου ανέσεις και καλύπτουν τις ανάγκες των επισκεπτών που αναζητούν ακόμη και μεγάλης διάρκειας διαμονή, καθώς διαθέτουν σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, και άνετα κρεβάτια. Τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν από ένα έως τέσσερα άτομα και είναι κατάλληλα για ζευγάρια, οικογένειες αλλά και παρέες φίλων που θέλουν να εξερευνήσουν όλες τις πτυχές της Αθηναϊκής πόλης. Επιπλέον, η κοινή εσωτερική αυλή είναι ιδανική για στιγμές χαλάρωσης αλλά και εργασία.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, τα Aria Hotels παρέχουν αυθεντικές εμπειρίες και απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες του κάθε επισκέπτη, μέσα από ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο 70 ακινήτων σε προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.ariahotels.gr/hotels/keramos-athens/.

Σχετικά με τα Aria Hotels 

Τα Aria Hotels (www.ariahotels.gr) είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς και ιδιαίτερους προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα, στην Εύβοια, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο, το Ναύπλιο, στις Σποράδες, στα Δωδεκάνησα και τα Νησιά του Ιονίου. 

Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας. Τα Aria Hotels είναι θυγατρική εταιρεία του οικογενειακού Ομίλου Libra. 

 

Για ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση των καταλυμάτων, παρακαλώ επικοινωνήστε:

info@ariahotels.gr | T. 210 2207686

Για ζητήματα που αφορούν στo δελτίο τύπου, παρακαλώ επικοινωνήστε:

Χριστίνα Δρίτσα, Account Manager, chd@vando.gr | T. +30 6932580088

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο