Τα νέα των μελών μας

Aria Hotels: Τα Aria Hotels δημιούργησαν το «My Aria Loyalty Club»

undefined

 

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών τα οποία πρεσβεύουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, δημιούργησαν και παρουσιάζουν το «My Aria Loyalty Club», ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των πιστών επισκεπτών της αλυσίδας Aria Hotels. Μέσω του προγράμματος, τα Aria Hotels δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους να ταξιδεύουν, επί του παρόντος, σε 53 καταλύματα και 16 προσεκτικά επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς, συλλέγοντας πόντους τους οποίους μπορούν να εξαργυρώνουν σε δωρεάν διαμονές και υπηρεσίες.

Μέσω του «My Aria Loyalty Club», τα μέλη απολαμβάνουν μία πληθώρα προνομίων ανάλογα με τη βαθμίδα που ανήκουν, ανταμείβοντας τους παράλληλα για την επιλογή των ξενοδοχείων, με υπηρεσίες οι οποίες μετατρέπουν κάθε ταξίδι σε μοναδική εμπειρία διακοπών. Στο «My Aria Loyalty Club» τα μέλη αισθάνονται από την πρώτη στιγμή ξεχωριστά και τα προνόμια ξεκινούν αμέσως με 1000 πόντους καλωσορίσματος.

undefined

Το «My Aria Loyalty Club» αναπτύχθηκε με την εταιρεία Exclusivi και αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου πλαισίου τεχνολογικής ανάπτυξης και καινοτομίας των Aria Hotels, «InnovAria», το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα εξελιγμένο και διαδραστικό reporting system σε συνεργασία με την εταιρεία Hotellisense, ηλεκτρονική παρακολούθηση της φήμης της εταιρείας μέσω της Guestflip, υπηρεσίες ηλεκτρονικής άφιξης (online check-in) και ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή για κινητές συσκευές (Aria Hotels App) με την Exclusivi και άλλα ηλεκτρονικά εργαλεία για τα τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, προμηθειών κλπ.

Ο Λευτέρης Καρυώτης, Head of Operations των Aria Hotels, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που δημιουργήσαμε το «My Aria Loyalty Club» και παρέχουμε τη δυνατότητα στα μέλη μας να επωφεληθούν μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης. Το «My Aria Loyalty Club» δεν αποτελεί ένα απλό πρόγραμμα μέσω του οποίου πραγματοποιείται η συλλογή και εξαργύρωση πόντων. Πρόκειται για μια αναβάθμιση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, μέσω του οποίου επιδιώκουμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μας με τους επαναλαμβανόμενούς μας επισκέπτες».

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.ariahotels.gr/el/my-aria-loyalty-club.

Σχετικά με τα Aria Hotels
Τα Aria Hotels (www.ariahotels.gr) είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς και ιδιαίτερους προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα, στην Εύβοια, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο, στις Σποράδες, στα Δωδεκάνησα και τα Νησιά του Ιονίου.
Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας. Τα Aria Hotels είναι θυγατρική εταιρεία του οικογενειακού Ομίλου Libra.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο