Τα νέα των μελών μας

Aria Hotels: 360o Residences | Το νέο συγκρότημα κατοικιών των Aria Hotels στην Κεφαλονιά

undefined

 

 

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εντάσσουν στο χαρτοφυλάκιό τους το 360ο Residences στην Κεφαλονιά, ενισχύοντας την παρουσία τους στα Επτάνησα. Το συγκρότημα των 5 αυτών κατοικιών, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του μεγαλύτερου νησιού του Ιονίου, θα είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από 29.09.2022.

Για όσους αναζητούν διακοπές σε ένα νησί με πλούσια βλάστηση, παραλίες διαφορετικών ειδών -από άμμο μέχρι βότσαλα- και σμαραγδένια νερά, η Κεφαλονιά αποτελεί ιδανικό προορισμό. Τα Aria Hotels παρέχουν στους επισκέπτες του νησιού την ευκαιρία να διαμείνουν σε μια από τις 5 πολυτελείς κατοικίες του 3600 Residences, που είναι χτισμένες πάνω σε έναν καταπράσινο λόφο, και να απολαύσουν τη μοναδική πανοραμική θέα του Ιονίου Πελάγους. Οι συγκεκριμένες κατοικίες μπορούν να αποτελέσουν ιδανική επιλογή για εξορμήσεις, καθώς βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις παραλίες και από τους αρχαιολογικούς χώρους της πρωτεύουσας και της ευρύτερης περιοχής. Επιπλέον, όσοι επισκέπτες αναζητούν να απομακρυνθούν από τον αστικό ιστό της πόλης και την αμιγώς τουριστική περιοχή του Αργοστολίου, μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στον καταπράσινο μεσογειακό κήπο του καταλύματος, αγναντεύοντας την πανοραμική θέα, καθώς και να ζήσουν μοναδικές στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους τους στην πισίνα ή στο μπάρμπεκιου.

undefined

Το 360ο Residences αποτελείται από 2 ευρύχωρες μεζονέτες και 3 κατοικίες-διαμερίσματα, που εκτείνονται σε 2 ορόφους, και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα η κάθε μία. Όλες οι κατοικίες περιλαμβάνουν σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και μπαλκόνια – βεράντες με μοναδική πανοραμική θέα. Ο υπέροχος σχεδιασμός, τα φυσικά υλικά και η μοναδική τοποθεσία, δημιουργούν την απόλυτη εμπειρία διακοπών.

undefined

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει 53 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές διακοπές ανώτατου επιπέδου ακόμα και στον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.ariahotels.gr/el/360o-residences.

Σχετικά με τα Aria Hotels
Τα Aria Hotels (www.ariahotels.gr) είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε πολλαπλούς και ιδιαίτερους προορισμούς στην Ελλάδα: στην Αθήνα, στην Εύβοια, στην Κρήτη, στις Κυκλάδες, στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο, στις Σποράδες, στα Δωδεκάνησα και τα Νησιά του Ιονίου.
Η φιλοσοφία των Aria Hotels στηρίζεται σε τρεις βασικές αρχές: το περιβάλλον, τον πολιτισμό και το πάθος για ανακάλυψη. Προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με επίκεντρο τις αναζητήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη και η προσφορά εμπειριών που, σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική, τον σεβασμό στα πρότυπα του τοπίου και την ιδιαίτερη τοποθεσία, να δημιουργούν την αίσθηση της μοναδικότητας. Τα Aria Hotels είναι θυγατρική εταιρεία του οικογενειακού Ομίλου Libra.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο