Τα νέα των μελών μας

Argo Travel: Πρόσκληση επιλεγμένων Hosted Buyer από εξωτερικό σε Fam Trip σε Αττική, Σαντορίνη, Λέσβο κι Αργολίδα

undefined

 

Το ARGO TRAVEL προσκάλεσε συνολικά 37 προσεκτικά επιλεγμένους HostedBuyerαπό 16 χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής. (Ην. Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, ΗΠΑ, Ινδία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ κα). 

Πιο συγκεκριμένα, 16 από τους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες του Ανόι και του Χο Τσι Μιν συμμετείχαν ως Hosted Buyers σε FamTrip (28/10 – 4/11) που τους παρείχε τη δυνατότητα να επισκεφτούν για πρώτη φορά την Αθήνα και τη Σαντορίνη, αλλά και να ανακαλύψουν έναν ανερχόμενο προορισμό, τη Λέσβο. Κατά τη διάρκεια της πολυήμερης παραμονής τους, τα συνεργαζόμενα γραφεία είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν ποικίλα σημεία ενδιαφέροντος όπως μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και θεματικά πάρκα, να περιηγηθούν σε ξενοδοχειακές μονάδες, να δοκιμάσουν τοπικά εδέσματα αλλά και να συμμετάσχουν σε προσεκτικά σχεδιασμένες δραστηριότητες ανά προορισμό. Το νησί της Λέσβου με το φυσικό του κάλλος, την μακρά του ιστορία και το γαστρονομικό του πλούτο έτυχε ιδιαίτερης μνείας κατά την επίσκεψή των. Σύντομο χαιρετισμό στους προσκεκλημένους απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Παναγιώτης Κουφέλος. 

undefined

Επιπλέον 21 εξειδικευμένοι Hosted Buyerαπό 15 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αμερικής και της Αφρικής φιλοξενήθηκαν σε Fam Trip (13–16/11) που διοργάνωσε το ARGO TRAVEL με αφορμή το 1ο Alternative Tourism & Gastronomy Forum και B2B Networking Session στην Αθήνα το οποίο διεξήχθη στις 14/11 στο πλαίσιο του GREEK PANORAMA on AlternativeT ourism & Gastronomy. Οι προσκεκλημένοι συνεργάτες από το εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με Έλληνες πάροχους που δραστηριοποιούνται στον Εναλλακτικό Τουρισμό, καθώς και να ανακαλύψουν την πληθώρα βιωματικών δραστηριοτήτων που πλέον προσφέρονται στη χώρα μας. Κατά την επίσκεψή τους είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν ξενοδοχειακές μονάδες της Αθήνας, να επισκεφτούν τους Νομούς Κορίνθου και Αργολίδας και να συμμετάσχουν σε ειδικά σχεδιασμένες γαστρονομικές δραστηριότητες. 

undefined

Το ARGO TRAVEL αποδεικνύει έμπρακτα κι αδιαλείπτως τη δέσμευση του στην ανάδειξη και καθιέρωση της Ελλάδας ως ένα προορισμό 365 ημερών, και θα συνεχίζει να υποστηρίζει οποιαδήποτε συνεργατική προσπάθεια προάγει τον σκοπό αυτό.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο