Τα νέα των μελών μας

Argo Travel: «Πειραιάς 2019»: Το 7ο παγκόσμιο συνέδριο Ναυλομεσιτών έρχεται τον Ιούνιο

 

 

 

undefined

 

Το ARGO TRAVEL GROUP σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για την διοργάνωση του 7ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Ναυλομεσιτών το οποίο θα διεξαχθεί στις 20 & 21 Ιουνίου 2019. 

H δράση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» αποτελεί την πρώτη διοργάνωση του είδους της παγκοσμίως και λαμβάνει χώρα ανελλιπώς ανά διετία από το 1991. Η φετινή διοργάνωση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και του Δήμου Πειραιά μεταξύ άλλων, και αναμένεται να προσελκύσει 2.500 συμμετέχοντες, αριθμό ρεκόρ. 

Πλοιοκτήτες, Διαχειριστές Πλοίων, Ναυλωτές, Φορτωτές, Πράκτορες, εκπρόσωποι Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Ιδρυμάτων, Δικηγόροι, Διαμεσολαβητές, Ναυπηγοί, Διαχειριστές Λιμένων, Προμηθευτές Πετρελαίων, Πάροχοι Τηλεπικοινωνιών, Υπηρεσιών και Εξοπλισμού Πλοίων, και φυσικά Μεσίτες Ναυλώσεων και Αγοραπωλησιών Πλοίων από όλον τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να ενισχύσουν τις υπάρχουσες συνεργασίες και να επεκταθούν σε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες στις 20 και 21 Ιουνίου ως ακολούθως:

Ημερομηνία: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Τίτλος: Global Shipbrokers Forum

Χώρος διεξαγωγής: Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος, Πειραιάς 

Ημερομηνία: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Τίτλος: Shipbrokers Gala Dinner

Χώρος διεξαγωγής: Metropolitan Expo, Σπάτα 

Η φετινή διοργάνωση είναι κομβικής σημασίας για τους Έλληνες Ναυλομεσίτες και εν γένει το Ναυτιλιακό Τομέα, καθώς θα διερευνήσει τις επιπτώσεις της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής αστάθειας, ενώ θα υπογραμμίσει ταυτόχρονα την ισχύ της χώρας μας στη παγκόσμια Ναυτιλία. Παράλληλα, το “ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019” θα αποτελέσει μία μοναδική ευκαιρία για να στρέψουν τα Παγκόσμια Οικονομικά και Ναυτιλιακά Μέσα Ενημέρωσης την προσοχή τους στην Ελλάδα με ιδιαίτερα θετική οπτική. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγνωσμένου κύρους ομιλητές του “ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019” είναι όλοι εξέχουσες προσωπικότητες της παγκόσμιας Ναυτιλίας. 

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας ή όπως επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα “PIREAS 2019”        ( www.pireas2019.com

ARGO TRAVEL GROUP, Email: pireas2019@argotravel.com,  Tel: +302111803190

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο