Τα νέα των μελών μας

Argo Travel: Μεταφορά Έδρας σε Ξενοφώντος 9, 5ος όροφος

Μετά από 55 παραγωγικά χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας με έδρα την Ξενοφώντος 10, αλλά και 70 χρόνια παρουσίας στη διεθνή ταξιδιωτική σκηνή, η Αργώ «ανεβαίνει επίπεδο»!

Η Διοίκηση της Εταιρείας, παρακολουθώντας τις εξελίξεις του κλάδου και έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη αρχή, την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, προσαρμόζει τη λειτουργία της.                                 

Με γνώμονα την περιβαλλοντική ευαισθησία αλλά και την ποιοτική αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος των Αργοναυτών της, αποφάσισε τη μεταφορά της έδρας της στη Ξενοφώντος 9, 5ος όροφος.       

Η μεταφορά θα έχει ολοκληρωθεί εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Φεβρουαρίου 2023.             

Η Εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε τέσσερεις βασικές κατηγορίες: Corporate Travel, Mice, Incoming Tourism, Platinum Services καθώς και υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Κρατήσεων Ξενοδοχείων (B2B).

Το Ελληνικό και διεθνές πελατολόγιο της Αργούς θα αντιληφθεί άμεσα την αναβάθμιση των υπηρεσιών μέσα από τον υψηλό επαγγελματισμό του επίλεκτου «πληρώματός» της.

«Στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ώρο, από το 1952»

Η Διοίκηση της Argo Travel                             

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο