Τα νέα των μελών μας

Argo Travel Group: Συμμετοχή του ARGO TRAVEL GROUP στη LUXPERIENCE (Αυστραλία) και την ITB ASIA (Σιγκαπούρη)

undefined

 

 

To ARGO TRAVEL GROUP ολοκλήρωσε δύο πολύ σημαντικές δράσεις το μήνα Οκτώβριο συμμετέχοντας στη LUXPERIENCE που διεξήχθη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας (7-10/10) και την ΙΤΒ Asia που διεξήχθη στη Σιγκαπούρη (16-18/10). 

Οι δύο αυτές συμμετοχές εντάσσονται στο ευρύτερο ετήσιο προγραμματισμό του Ομίλου της Αργούς για το 2019 ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ενεργή παρουσία σε 18 συνολικά εκθέσεις ανά τον κόσμο ώστε να εξυπηρετηθούν οι σημαντικότερες αγορές, να ενισχυθούν οι υφιστάμενες συνεργασίες και να δημιουργηθούν νέες πολλά υποσχόμενες. 

undefined

To ARGO TRAVEL GROUP παρουσίασε στη LUXPERIENCE τις υπηρεσίες του εξειδικευμένου Τμήματος Τουρισμού Πολυτελείας του Ομίλου, ARGO Platinum, το οποίο απευθύνεται σε επισκέπτες της χώρας με υψηλές απαιτήσεις κι εξατομικευμένες ανάγκες. Ταυτόχρονα, εγκαινίασε στην Αγορά της Αυστραλίας τα Προγράμματα Πολιτιστικού, Θρησκευτικού κι Εκπαιδευτικού Τουρισμού της Traces of Greece τα οποία προσφέρονται στη διεθνή ακαδημαϊκή κι όχι μόνο κοινότητα με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εμπειρία της LUXPERIENCE επιβεβαίωσε τη δυναμική της αγοράς της Αυστραλίας η οποία παρουσιάζει σταθερή άνοδο τόσο σε επίπεδο αφίξεων όσο και σε κατά κεφαλήν κατανάλωση από τους Αυστραλούς ταξιδιώτες. Πρόκειται για μια αγορά με συνειδητοποιημένους καταναλωτές που αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες στα πρότυπα των απαιτήσεων των ταξιδιωτών από τον ανεπτυγμένο κόσμο. Επιδίωξη του Ομίλου της Αργούς είναι καθ’ομολογίαν του Διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ στα τοπικά Μέσα, κ. Στρατή Βουρσούκη, «η αναγνώριση των ιδιαίτερων απαιτήσεων των επισκεπτών εξ Αυστραλίας ώστε αφενός να εξυπηρετηθούν στον υψηλότερο δυνατό βαθμό και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι αφετέρου να καταστεί η Ελλάδα ένας από τους ελκυστικότερους προορισμούς».  

Αντίστοιχα, η αθρόα προσέλευση επαγγελματιών τουρισμού από την ΝΑ Ασία στην ITB Asia και το ενδιαφέρον τους τόσο για τον προορισμό Ελλάδα όσο και τις υπηρεσίες του Ομίλου, μας επιτρέπει να προσδοκούμε σε ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των αφίξεων από αγορές λιγότερο ανεπτυγμένες αλλά πολλά υποσχόμενες για τα ελληνικά δεδομένα όπως το Βιετνάμ, η Ινδονησία κι η Μαλαισία.

undefined

Το ARGO TRAVEL GROUP δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια καθιέρωσης της Ελλάδας ως ένα προορισμό για όλες τις μορφές τουρισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους οχυρώνοντάς την με αυτόν τον τρόπο απέναντι σε οποιαδήποτε ατυχή συγκυρία όπως η χρεοκοπία της Thomas Cook.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο