Τα νέα των μελών μας

Argo Travel Group: Νέα στρατηγική συνεργασία μεταξύ ARGO TRAVEL GROUP και GLOBAL MARINE TRAVEL

undefined

 

Το Global Marine Travel (GMT) ολοκλήρωσε τον Ιανουάριο του 2020 την επένδυσή του στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Ναυτιλίας του Argo Travel Group (Argo). Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία ενός νέου σχήματος, του Argo Marine Travel, το οποίο συνδυάζει τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία και τα διεθνή δίκτυα δύο κολοσσών του χώρου.  

Η κοινή προσπάθεια υπό του νέου πλέον σχήματος συνεχίζει να εστιάζει στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του υφιστάμενου διεθνούς πελατολογίου, διατηρώντας τα υψηλά στάνταρντ ποιότητας, αξιοπιστίας και υπευθυνότητας που ξεχωρίζουν την Argoαπό το 1952 και το GMTαπό το 2001. 

Η στρατηγική αυτή συνεργασία – αποτέλεσμα της οποίας είναι η δημιουργία μιας εξέχουσας πλατφόρμας για την διαχείριση και διευκόλυνση ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην ποντοπόρο ναυτιλία (seafarer journey from home to ship and vice versa) – αποδεικνύει έμπρακτα την κοινή δέσμευση των δύο πλευρών στη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τους. 

Το Argo Marine Travel στεγάζεται στην Οδό Ξενοφώντος 9 στο Σύνταγμα, απέναντι από τα ιστορικά κεντρικά γραφεία του Argo Travel Group το οποίo θα συνεχίσει να πρωτοπορεί απρόσκοπτα για όγδοη πλέον δεκαετία στους υπόλοιπους κλάδους ταξιδιωτικών υπηρεσιών, μεταξύ άλλων του Business/Corporate Travel, Destination Management κ.α. 

undefined

«Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με έναν φορέα με αξιοσέβαστη και μακρόχρονη πορεία από το 1952 ο οποίος πρωτοστατεί στο κλάδο του Marine Travel επί 68 συναπτά έτη» δήλωσε ο κ. Tim Davey, Director and Founder, GMT. «Έχοντας επεκτείνει τις δραστηριότητές της διεθνώς, η Argoεκμεταλλεύτηκε την εγχώρια τεχνογνωσία της για να εξελιχθεί σε ένα σημαντικό φορέα διεθνούς εμβέλειας και διατηρεί στενή συνεργασία με την GMT επί σειρά ετών. Οι δύο πλευρές χαίρουν αμοιβαίας εκτίμησης κι εμπιστοσύνης κι από την πλευρά μας καλωσορίζουμε το ArgoMarineTravelστον Όμιλό μας και υποσχόμαστε να υποστηρίξουμε τις παρεχόμενες στους πελάτες υπηρεσίες του μέσω του διεθνούς μας δικτύου και όλων μας των πόρων». 

Ο κ. Αδαμάντιος Δ. Πειθής, Group Director of Argo, συμπλήρωσε ότι «το GMT είναι ο ιδανικός συνεργάτης για το Argo Travel Group καθώς μοιράζεται τις ίδιες αξίες και δέσμευση με εμάς για τη διαρκή παροχή προσωποποιημένων κι αξιόπιστων υπηρεσιών παγκοσμίως. Με την υποστήριξη του διεθνούς μας δικτύου και την αρωγή του GMT, από κοινού θα εξελιχθούμε σε έναν ακόμα ισχυρότερο οργανισμό. Προσδοκούμε στην παροχή περισσότερων επιλογών και τεχνολογικών λύσεων στους αξιότιμους πελάτες μας παγκοσμίως.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο