Τα νέα των μελών μας

Argo Travel Group: Νέα Προγράμματα Πολιτιστικού και Θρησκευτικού Τουρισμού

undefined

 

Το ARGO TRAVEL GROUP συνεχίζοντας τη μακρά παράδοσή του στο σχεδιασμό και την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών τουρισμού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα αποκλειστική του συνεργασία με το ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – το μεγαλύτερο, αρχαιότερο και διεθνώς υψηλότερα αξιολογημένο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας – για την παροχή υπηρεσιών Πολιτιστικού, Θρησκευτικού και Προσκυνηματικού Τουρισμού. 

Αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο φορέων και της συνολικής εμπειρίας 249 ετών που διαθέτουν, ήταν η δημιουργία της TRACES OF GREECE, ενός νέου φορέα που προσφέρει:

  1.        Πιστοποιημένα Μαθήματα Μικρής Διάρκειας και
  2.        Θεματικά Τουριστικά Προγράμματα 

Όλα τα προσφερόμενα μαθήματα είναι βιωματικού χαρακτήρα, σχεδιάστηκαν προσεκτικά από τους διεθνώς καταξιωμένους καθηγητές του ΕΚΠΑ κι αντλούν τη θεματολογία τους από την πλούσια ελληνική ιστορία και θρησκευτική παράδοση των τελευταίων 5.000 ετών. Απευθύνονται κυρίως στη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα (φοιτητές, ερευνητές, ακαδημαϊκούς) κι αποδίδουν την απαραίτητη πιστοποίηση στους συμμετέχοντες κατά τα διεθνή πρότυπα. 

undefined

Παράλληλα, ανταποκρινόμενη στη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση από το εξωτερικό για υψηλού επιπέδου επιμορφωτικές υπηρεσίες στον Θρησκευτικό και Πολιτιστικό Τουρισμό, η TRACES OF GREECE διαθέτει τα 10ήμερα θεματικά προγράμματά της, κατάλληλα προσαρμοσμένα, σε επισκέπτες υψηλού επιπέδου που αποζητούν μια μοναδική βιωματική εμπειρία του ελληνικού πνεύματος και κάλλους. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τη θεματολογία των προγραμμάτων, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα σημεία ενδιαφέροντος ανά την επικράτεια είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα www.tracesofgreece.gr.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο