Τα νέα των μελών μας

Argo Travel Group: Διοργάνωση του 14ου Aegean Airlines Pro-Am στο Costa Navarino

undefined

 

Το ARGO TRAVEL GROUP ολοκλήρωσε τη διοργάνωση ενός ακόμα εξαιρετικά πετυχημένου Aegean Airlines Pro-Am, του σημαντικότερου τουρνουά γκολφ του είδους του παγκοσμίως. Το παρών έδωσαν 248 παίκτες από 24 χώρες οι οποίοι διεκδίκησαν συνολικά βραβεία αξίας €70.000 ανάμεσα σε αιωνόβιους ελαιώνες και τη θαλασσινή αύρα της Πύλου στα δύο μαγευτικά γήπεδα γκολφ του Costa Navarino. 

undefined

Περισσότεροι από 450 καλεσμένοι συμμετείχαν στις τρεις κοινωνικές εκδηλώσεις που σχεδιάστηκαν στο πλαίσιο της Διοργάνωσης με αφορμή και την επέτειο των 20 ετών από την ίδρυση της Aegean Airlines, ενώ 27 συνολικά χορηγοί εγνωσμένης αξίας από όλη την υφήλιο υποστήριξαν έμπρακτα αυτήν την τόσο σημαντική για τη χώρα μας διοργάνωση. 

undefined

Τα εξειδικευμένα στελέχη του Τμήματος MICE του ARGO TRAVEL GROUP απέδωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο το όραμα της Διοργανώτριας Αρχής για ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός, όσο και την κινητήριο δύναμη της οικογένειας του ARGO που δεν είναι άλλη από την άρτια επικοινωνία του επικαιροποιημένου ελληνικού μηνύματος στην Οικουμένη και την καθιέρωση της Ελλάδος ως έναν υψηλού επιπέδου προορισμό για όλες τις μορφές τουρισμού 365 ημέρες το χρόνο. 

Το ARGO TRAVEL GROUP, παραμένοντας πιστό στην πολύχρονη προσπάθεια καινοτομίας στο εγχώριο τουριστικό προϊόν, δεσμεύεται να σχεδιάσει και υλοποιήσει ποικίλες δράσεις που θα προωθήσουν περαιτέρω τη χώρα μας ως θεματικό προορισμό σε νέες και πολλά υποσχόμενες αγορές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο