Τα νέα των μελών μας

Argo Travel: Διευρυμένο Ωράριο Λειτουργίας Κεντρικού Καταστήματος

undefined

 

 

Το ARGO TRAVEL βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πλήρη ανακαίνιση της επί επτά δεκαετίες έδρας του και την ταυτόχρονη λειτουργία του Κεντρικού του Καταστήματος στο Σύνταγμα για την εξυπηρέτηση Πελατών Λιανικής (Ξενοφώντος 10 & Φιλελλήνων, Αθήνα).

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εταιρικών πελατών κι επαγγελματιών τουρισμού στην Ελλάδα και διεθνώς προσφέροντας με επιτυχία καινοτόμες ταξιδιωτικές υπηρεσίες από το μακρινό 1952 μέχρι σήμερα, το ARGO TRAVEL διευρύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του πλέον και σε Πελάτες Λιανικής επεκτείνοντας ταυτόχρονα το ωράριο λειτουργίας του Κεντρικού του Καταστήματος.

undefined

Οι Πελάτες Λιανικής θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται από το Κεντρικό Κατάστημα (Ξενοφώντος 10 & Φιλελλήνων, Σύνταγμα) από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 – 19.00, και το Σάββατο, 09.00 – 14.00.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες λιανικής περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων προνομιακά πακέτα διακοπών σε Ελλάδα και Κύπρο, έκδοση ακτοπλοϊκών κι αεροπορικών εισιτηρίων, ενοικίαση αυτοκινήτου, εκδρομές και ξεναγήσεις κ.α.

undefined

Οι Αργοναύτες είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν φορώντας το χαμόγελό τους και τη μάσκα τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο